Muppets in je hoofd - AAB Training & Opleiding

Muppets in je hoofd

Anders leren omgaan met gedachten

Training Muppets in je hoofd

Anders leren omgaan met gedachten

Ons leven wordt vaak gedomineerd door gedachten in je hoofd. Iedere gedachte klinkt als een soort stem in je hoofd. Gedachten komen en gaan; daar kun je niets aan doen. Waar je wel wat aan kunt doen is de stem in je hoofd die overal een mening over heeft. Zie deze stem als een soort klaagmuppet, net als de twee oude mannen uit de Muppet Show. Deze muppet bepaalt jouw leven. Hij is gek op oordelen en zorgt dat je onzeker of bang wordt. Deze muppet oordeelt negatief over je, net op het moment dat het goed met je gaat. Let er maar eens op hoe vaak hij tegen jou praat. Hoe vaak zit die klaagmuppet over jou te oordelen? En hoe vaak staat hij in de weg als jij je wilt ontwikkelen? Die muppet in je hoofd bepaalt een groot deel van je leven.

Startdata

Staan er geen data gepland of komen de geplande data je niet uit? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken via 0341-499744 of info@aabgroep.nl. Wil je liever op de wachtlijst komen zodat we je op de hoogte kunnen houden van nieuwe data? Schrijf je dan in via het inschrijfformulier zonder d

Gelukkig is er goed nieuws: jij bent niet die Muppet!

Die muppets zijn veel aanwezig. Maar, zodra je je hiervan meer bewust bent, kun je er wel anders mee omgaan. In deze 1 daagse opleiding leer je om te gaan met je muppets in je hoofd en vrijer en bewuster beslissingen te nemen die je gelukkiger en vrijer kunnen maken.

Resultaten

  • Je bent je meer bewust van hebt inzicht in je gedachtepatronen, je reacties, je handelen, je emoties en gemoedstoestanden
  • Je weet dat je de keuze hebt om daar soms anders mee om te gaan
  • Je kunt meer afstand nemen van problemen
  • Het leven wordt makkelijker en je geniet bewuster en intenser
  • Je hebt meer energie tot je beschikking

Wat levert deze dag je nog meer op?

Je ontwikkelt vaardigheid om:

  • om te gaan met stressvolle gebeurtenissen of momenten wanneer het niet gaat zoals je wilt
  • je te kunnen concentreren door meer focus en minder gepieker
  • grenzen aan te geven

De opleiding is interactief. Je brengt je eigen thema's in. De trainers zijn ervaren opleiders die veel ervaring hebben op het gebied van bewustwording.

In-company training

Wil je deze training op maat gemaakt voor jouw team of organisatie? Neem contact met ons op voor een offerte op maat: 0341-499744 of info@aabgroep.nl

Ik wil meer een teamtraining

Wil je een heel team weer op scherp zetten zodat ze vloeiend zullen samenwerken? Laat je team mee doen of organiseer een incompany training samenwerking op rolletjes. Tijdens deze dag ga je op het strand effectief leren samenwerken. Vooraf is er contact om de rollen van het team door te nemen zodat de training precies bij jullie past!

Tijdsduur training muppets in je hoofd

Tijdsduur: 1 dag

Wel interesse, maar niet deze zomer?

Wil je deze training graag volgen, maar komen de geplande data je niet uit of wil je hem na de zomer volgen? Schrijf je dan in zonder dagum. Bij voldoende interesse plannen we nieuwe data in het najaar.

Certificaat

Na deelname ontvang je een persoonlijk certificaat. 

Inschrijven Offerte Meer