Jij tegen jezelf in de ring - AAB Training & Opleiding

Jij tegen jezelf in de ring

Everybody has a plan until they get punched in the face - Mike Tyson

Workshop Jij tegen jezelf in de ring

Everybody has a plan until they get punched in the face - Mike Tyson

Workshops met een veel intrigerender titel zijn nauwelijks te vinden. Een ervaren boks- en communicatietrainer gebruikt vanuit zijn passie voor het boksen verscheidene elementen uit hun geliefde sport als metafoor om te leren omgaan met tegenslagen en opkomen voor jezelf.

Omgaan met tegenslagen

Plannen maken kunnen we allemaal, totdat we tegenslagen te verwerken krijgen. Wat doe je dan? Hoe kom je in focus? Hoe hou je dat vast? Waar leg je je doelen? Hoe benut je je eigen kracht?

Startdata

Staan er geen data gepland of komen de geplande data je niet uit? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken via 0341-499744 of info@aabgroep.nl. Wil je liever op de wachtlijst komen zodat we je op de hoogte kunnen houden van nieuwe data? Schrijf je dan in via het inschrijfformulier zonder d

Workshop Sparringpartner

In een workshop van drie uur laten wij zien hoe je een ideale sparringpartner kunt zijn voor je collega's en klanten. Hoe je doelen kunt behalen en energie niet laat wegsijpelen. De workshop is geschikt voor groepen van 8 tot 12 personen. 

Boksen

Tijdens de workshop worden de basistechnieken van het boksen uitgelegd en boks tactieken gekoppeld aan communicatielijsten. Word weerbaar en kom in je kracht. Er zijn handschoenen en stootkussens aanwezig.

Wel interesse, maar niet deze zomer? 

Wil je deze training graag volgen, maar komen de geplande data je niet uit of wil je hem na de zomer volgen? Schrijf je dan in in de wachtkamer. Bij voldoende interesse plannen we nieuwe data in het najaar. 

In-company training 

Wil je deze training op maat gemaakt voor jouw team of organisatie? Neem contact met ons op voor een offerte op maat: 0341-499744 of info@aabgroep.nl

Niet helemaal wat je zoekt

Is de training jij tegen jezelf in de ring niet helemaal wat jou ding? Misschien is de training klap op je kop meer wat voor jou! Merk jij dat je wel eens vast zit in vaste denkpatronen? Leer hoe je jezelf wakker kunt schudden en omarm de nieuwe ideeën die dit los zal maken.

Tijdsduur

Deze workshop duurt 1 dagdeel van 3 uur. 

Certificaat

Na deelname aan de cursus ontvangt de cursist een persoonlijk certificaat. 

Inschrijven Offerte Meer