Happy people, happy work - AAB Training & Opleiding

Happy people, happy work

Ervaar je vaak een gevoel van 'moeten', zou je met meer plezier willen werken?

Training happy people, happy work

Ervaar je vaak een gevoel van 'moeten', zou je met meer plezier willen werken? Dan is deze workshop voor jou. Wouter de Jong transformeert deze workshop om tot zijn sportschool voor de geest en traint je brein. Hoe zorg je voor meer geluk op je werk?  Hoe zorg je voor meer veerkracht? Hoe houd je je hoofd koel in stresssituaties? Hoe blijf je wendbaar en flexibel? Hoe train je je aandachtspier en zorg je voor betere concentratie en focus? Deze training is een proteïne shake voor je hersenen voor meer effectiviteit en plezier in je werk.

Trainer

Wouter de Jong is een veelgevraagd spreker, trainer en consultant. Hij is auteur van de bestseller ‘Mindgym, sportschool voor je geest’. Hij studeerde af in Nederlands recht en aansluitend volgde hij een opleiding aan de Amsterdamse toneelschool, waarna hij werkte als acteur (onder andere GTST en Villa Achterwerk). Hij volgde meerdere opleidingen tot compassie- en mindfulnesstrainer, onder andere aan de Vrije Universiteit Amsterdam.

Startdata

Staan er geen data gepland of komen de geplande data je niet uit? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken via 0341-499744 of info@aabgroep.nl. Wil je liever op de wachtlijst komen zodat we je op de hoogte kunnen houden van nieuwe data? Schrijf je dan in via het inschrijfformulier zonder d

Bij Happy People, Happy Work leer je:

  • Waarom streven naar geluk allesbehalve egoïstisch is;
  • Te willen wat je hebt;
  • Je relatie met vrienden en collega’s te versterken;
  • Van je piekerdrift af te komen;
  • Positieve emoties langer vast te houden;
  • De edele kunst van het falen.

Wel interesse, maar niet deze zomer?

Wil je deze training graag volgen, maar komen de geplande data je niet uit of wil je hem na de zomer volgen? Schrijf je dan in via het inschrijfformulier zonder datum te vermelden. Bij voldoende interesse plannen we nieuwe data in het najaar.

In-company training

Wil je deze training op maat gemaakt voor jouw team of organisatie? Neem contact met ons op voor een offerte op maat: 0341-499744 of info@aabgroep.nl

Niet helemaal wat je zoekt

Misschien ervaar je geen stress op het werk maar heb je wel moeite om om te gaan met tegenslagen. Volg dan de workshop jij tegen jezelf in de ring en maak gebruik van de kennis en ervaring van een boks- en communicatietrainer om te leren hoe je omgaat met tegenslagen.

Tijdsduur

Deze workshop duurt 1 dagdeel.

Certificaat

Na deelname aan de cursus ontvangt de cursist een persoonlijk certificaat.

Inschrijven Offerte Meer