Apenstreken op de werkvloer - AAB Training & Opleiding

Apenstreken op de werkvloer

Inzicht in ons sociale gedrag. Je leert gedrag en de betekenis ervan herkennen

Training Apenstreken op de werkvloer

Hoe herken je een borstroffel op de werkvloer? Zijn wij net zo goed in vlooien bij de koffieautomaat als apen? Gedrag dat we op de werkvloer vertonen is vergelijkbaar met dat van apen. Het ziet er anders uit bij gorilla’s en bonobo’s, maar de bedoeling en functie zijn hetzelfde. In deze korte, interactieve workshop leer je van apen over de kracht van samenwerken, leiderschap en de natuurlijke gedragingen van apen en mensen in veranderingsprocessen.

Wat levert deze training op?

Inzicht in ons sociale gedrag. Je leert gedrag en de betekenis ervan herkennen.

Doelgroep

Iedereen die zijn eigen gedrag en het gedrag van zijn collega’s beter wil begrijpen.

Startdata

Staan er geen data gepland of komen de geplande data je niet uit? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken via 0341-499744 of info@aabgroep.nl. Wil je liever op de wachtlijst komen zodat we je op de hoogte kunnen houden van nieuwe data? Schrijf je dan in via het inschrijfformulier zonder d

Bijzonder, want...

...... de training vindt plaats in de Apenheul. De training wordt afgesloten met een lunch, waarna je de rest van de middag de tijd hebt om de Apenheul te bezoeken.

Programma

De training wordt verzorgt door een trainer van Apemanagement. Apemanagement neemt sociaal gedrag als uitgangspunt voor het oplossen van problemen in organisaties. Een van de belangrijkste oorzaken van problemen is namelijk ons eigen sociale gedrag. Ze maken daarbij gebruik van een andere sociale groep waarover we een uitgebreide kennis bezitten: de apen.

De dag start met een plenair programma waarin je een presentatie krijgt over verschillende soorten apengedrag en hoe dat vertaald kan worden naar het gedrag van mensen. Daarna ga je samen met de trainer de Apenheul in. Je gaat bij verschillende apen langs om het gedrag uit de presentatie te herkennen en de betekenis ervan te begrijpen. De tour door het park sluit je af met een gezamenlijke, verzorgde lunch.

Met plezier naar je werk

Liever een workshop volgen waardoor je met meer plezier naar je werk gaat? Volg de training happy people, happy work en leer om te gaan met stresssituaties en zorg voor meer geluk op je werk. 

Tijdsduur

De training duurt 1 dagdeel. Daarna ben je vrij om de Apenheul in te gaan!

Certificaat

Na deelname aan de cursus ontvangt de cursist een persoonlijk certificaat. Dit certificaat heeft een adviesgeldigheidsduur van twee jaar.

Inschrijven Offerte Meer