Verhuur trainingslocatie - AAB Training & Opleiding

Verhuur trainingslocatie

Verhuur trainingslocatie Utrecht / Zeist

Op deze rustige, centraal gelegen locatie verhuurt AAB sinds 2020 een mooie, frisse trainingsruimte.

Uitstekende bereikbaarheid, voldoende parkeergelegenheid voor de deur, ruimte op de begane grond, gastvrij en prijsgunstig! Enkele pluspunten van onze trainingslocatie die wij je aanbieden. Niet alleen voor opleiders, maar ook voor ZZP’ers die een eigen training willen plannen. Of heb jij zelf een bedrijf en wil jij graag op een externe locatie een training of vergadering plannen?

In verband met 'de nieuwe standaard' waarmee we rekening moeten houden vanwege het coronavirus zijn de volgende aanpassingen doorgevoerd:  

Wees welkom op de trainingslocatie van AAB Training & Opleiding! Wij zorgen voor een ontspannen, goed verzorgde dag.

Welkom op de trainingslocatie van AAB Training & Opleiding

Bij binnenkomst wordt je ontvangen in deze frisse, open ruimte. Ben je aan de vroege kant? Er ligt genoeg leesvoer voor je klaar. 

Elke dag wat lekkers bij de koffie

Een goede start van de dag! Voordat je arriveert in Zeist heb je er wellicht al een reis op zitten en ging de wekker in alle vroegte. Eerst tijd voor koffie of thee met wat lekkers. Voor een ieder die binnen komt ligt een heerlijk koek, of stuk taart klaar. Iedere dag vers gemaakt door onze catering. 

Gezamenlijk lunchen

De ochtend is voorbij! De eerste ronde van concentratie zit er op, nu door naar de middag. Maar eerst… Een heerlijke lunch. Schafttijd! 

In ons bedrijfsrestaurant staat een royaal lunchbuffet op je te wachten, met iedere dag weer een afwisselend aanbod. Er is iets warms, een snack, broodjes, salades, ruim assortiment beleg en andere lekkere smeersels. Zullen we nog even doorgaan, of heb je al een keus kunnen maken? Je mag zo vaak langs het buffet als je wil, want weggooien doen wij niet graag.

Eten kun je gezamenlijk aan de grote stamtafel, of misschien zit je liever wat comfortabeler op de bank? Er is ruimte genoeg om rustig te eten en weer even op te laden.

Een goede lunch, daar word je weer een beetje mens van! 

Verse lunch verzorgd door eigen catering 

Onze catering word verzorgd door MetMieke. Zij kookt waanzinnige gerechten die ze allemaal biologisch en lokaal inkoopt. Laat je verrassen door nieuwe smaken, of kies voor “gewoon” een lekker broodje kroket. De taart en koeken die bij de koffie liggen, bakt zij allemaal zelf met liefde. En dat proef je! Heb je een allergie of volg je een dieet? Laat het ons weten! Mieke weet daar wel raad mee, en zorgt voor een speciaal bordje voor jou.

Even terugtrekken voor een groepsopdracht

Genoeg stoeltjes en hoekjes beschikbaar voor als je even in tweetallen of kleinere groepen opdrachten wil voorbereiden. 

De koffie corner

In de gezamenlijke ruimte bevind zich de koffiecorner. Hier kun je de hele dag door jezelf voorzien van vers gekoeld water, koffie, thee of een blikje frisdrank uit de koeling. Zin in wat lekkers erbij? Trek de lades maar eens open… 

Waarom boek je de trainingslocatie van AAB Training en Opleiding?

Onze trainingsruimte is heerlijk ruim opgezet en voorzien van moderne apparatuur zoals een beamer, en groot scherm. Plug and play, zo eenvoudig wil je je dag als docent toch beginnen? Wil je tijdens de training even een notitie maken, of ben jij van de beeldende tekeningen? Er staat een flipover klaar met genoeg papier en stiften in allerlei kleuren. 

Een goed verzorgde dag, zonder dat het jou veel moeite kost!

Wil je meer informatie over het huren van de trainingsruimte?

Neem contact op met Anna van Zalk. Zij staat je graag te woord over de ruimte, wat de voorwaarden zijn en of het past binnen jouw budget.