Verkeersregelaar - AAB Training & Opleiding

Verkeersregelaar

Zelfstandig optreden als beroepsverkeersregelaar

Opties

Cursus verkeersregelaar

Wil je aan de slag als verkeersregelaar dan moet je eerst een opleiding volgen. De driedaagse cursus verkeersregelaar stoomt je klaar voor het echte werk en zorgt ervoor dat je goed voorbereid aan het examen deel kunt nemen. 

Het officiële examen wordt afgenomen door de docent en een gedelegeerde van de politie. Als je het examen met succes hebt afgerond ontvang je een officieel certificaat met kenmerk.

Met het unieke kenmerk en goedkeuring kun jij een aanstellingspas aanvragen voor de verkeersregelaar. De aanstellingspas is 5 jaar geldig. 

Herhalingscursus verkeersregelaar

Je kunt je kennis opfrissen door een herhalingstraining te volgen. Vervolgens verleng jij je aanstellingspas en mag je weer officieel als verkeersregelaar aan de slag. 

Cursus verkeersregelaar met e-learning

Drie dagen lang een cursus volgen is voor sommigen een hele opgave. Met de cursus verkeersregelaar e-learning, volg je de theorie op je eigen tempo, thuis of op kantoor. Wel moet je nog oefenen in de praktijk voordat je mee kunt doen met het examen. Je volgt dan 2 dagen praktijk en sluit af met het landelijk erkende examen.

Kies hierboven de cursus die jij wilt volgen en lees meer over de inhoud, het examen en startdata. 

Offerte Meer