VCU examen - AAB Training & Opleiding

VIL-VCU - VCU examen

Laten zien dat jij als uitzendorganisatie veilig en gezond werken belangrijk vindt

VIL- VCU examen

VCU certificering is verplicht bij het uitzenden van personeel naar bedrijven die werkzaamheden uitvoeren met een verhoogd risico. Denk aan werkzaamheden in fabrieken, installaties en werkplaatsen. Eén van de criteria voor VCU certificering is dat alle intercedenten en leidinggevenden een cursus VIL VCU volgen, het VIL VCU examen afleggen en beschikken over een geldig diploma. Met het volgen van de eendaagse cursus VIL-VCU en het met een voldoende afleggen van het examen voldoe je aan deze eis.

Wie is de doelgroep

Intercedenten en leidinggevenden die werkzaam zijn bij VCU-gecertificeerde uitzendorganisaties.

Wat is het doel

Na het afleggen van het examen voldoe je aan de eis dat alle intercedenten en leidinggevenden bij een VCU gecertificeerd uitzendbureau in het bezit moeten zijn van een VCU diploma.

Wat zijn relevante trainingen

Wil jij je klassikaal voorbereiden op het examen dan is dat mogelijk. Ook kun je zelf thuis aan de slag met een VIL VCU e-learning

Wil je meer informatie?

Neem voor meer informatie contact met ons op via info@aabgroep.nl of 0341-499744.
Wil je meerdere deelnemers aanmelden? Informeer naar onze incompany mogelijkheden.

Hoe lang duurt het examen

Het examen duurt 105 minuten.

Examen VIL VCU

Je hebt 105 minuten de tijd om het examen. Van de 70 meerkeuzevragen moeten er 49 goed beantwoord zijn. Het examen VOL-VCA toetst de kandidaat op zijn kennis van zowel Basisveiligheid VCA (40 van de 70 vragen) als van Veiligheid voor Leidinggevenden VCA (30 vragen).

Certificaat 

Na het met voldoende resultaat afleggen van het VOL-VCA-examen ontvangt de cursist het landelijk erkende, persoonlijke certificaat VOL-VCA. Dit certificaat heeft een geldigheidsduur van tien jaar.

Inschrijven Offerte Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht van de geplande cursussen in jouw branche.