Veilig werken langs de weg - AAB Training & Opleiding

Veilig werken langs de weg

Alle trainingen: Crow 96a, 96b, CCV etc.

Opties

Cursus veilig werken langs de weg

Nog steeds is het veilig werken langs de weg geen vanzelfsprekendheid en gebeuren er veel ongelukken. Verschillende partijen dragen verantwoordelijkheid voor de veiligheid. De opdrachtgever, de wegbeheerder, de aannemer of uitvoerend bedrijf en de medewerker. Om medewerkers op pad te sturen met de juiste instructies en uitleg over de richtlijnen is het verstandig een cursus of training te laten volgen. 

De cursussen van AAB staan bekend om de praktische insteek. Niet alleen het theoretische gedeelte wordt behandeld, maar je gaat ook echt oefenen met een bordenwagen (tenzij anders gewenst of anders aangegeven). Dit maakt de training van AAB uniek.

Kies de cursus die bij jou past!

Hierboven tref je de varianten in de cursus veilig werken langs de weg. Hoe weet je welke voor jou geschikt is?

  • De cursus veilig werken langs de weg CROW 96b is bedoeld voor jou als je bij je werkzaamheden in de openbare ruimte (niet-autosnelwegen en wegen binnen de bebouwde kom) te maken hebt met wegafzettingen en de regelgeving daarvan.
  • CROW 96a is bedoeld voor jou als je in het dagelijks werk te maken hebt met de uitvoering van en de regelgeving met betrekking tot wegafzettingen op snelwegen.
  • Veilig werken langs de weg kun je volgen voor het behalen van nascholing CCV / code 95. Wil je graag deze punten ontvangen? Kies dan voor de optie met CCV zodat wij dit direct kunnen meenemen in je aanmelding.
  • Geef jij leiding in het dagelijks werk langs de weg en heb je te maken met het bestek, controle, de uitvoering en regelgeving met betrekking tot wegafzettingen, volg dan de cursus 96b leidinggevenden. 

Incompany

Geef een van deze trainingen incompany zodat je medewerkers direct in de praktijk met eigen materialen aan de slag kunnen. Het voordeel van een incompany is dat je medewerkers geen tijd kwijt zijn aan reizen, eigen materiaal kunnen gebruiken en de theorie direct in de praktijk kunnen toetsen. 

Onze docent heeft vooraf contact, om het programma af te stemmen op de situatie binnen jouw organisatie.

Verdieping op veilig werken langs de weg

Wil je een verdiepende cursus op de veilig werken langs de weg, volg dan de cursus BRL 9101 vakman. In deze cursus leer je meer over de juiste manier van verkeer regelen bij wegwerkzaamheden of evenementen zodat er voor weggebruikers en wegwerkers een veilige situatie ontstaat.

Offerte Meer