Veilig werken langs de weg - AAB Training & Opleiding

Veilig werken langs de weg

Alle trainingen: Crow 96a, 96b, CCV etc.

Opties

Kies de cursus die bij jou past!

Hierboven tref je de varianten in de cursus veilig werken langs de weg. Hoe weet je welke voor jou geschikt is?

  • De cursus veilig werken langs de weg CROW 96b is bedoeld voor jou als je bij je werkzaamheden in de openbare ruimte (niet-autosnelwegen en wegen binnen de bebouwde kom) te maken hebt met wegafzettingen en de regelgeving daarvan.
  • CROW 96a is bedoeld voor jou als je in het dagelijks werk te maken hebt met de uitvoering van en de regelgeving met betrekking tot wegafzettingen op snelwegen.
  • Veilig werken langs de weg kun je volgen voor het behalen van nascholing CCV / code 95. Wil je graag deze punten ontvangen? Kies dan voor de optie met CCV zodat wij dit direct kunnen meenemen in je aanmelding.
  • Geef jij leiding in het dagelijks werk langs de weg en heb je te maken met het bestek, controle, de uitvoering en regelgeving met betrekking tot wegafzettingen, volg dan de cursus 96b leidinggevenden. 

Incompany

Geef een van deze trainingen incompany zodat je medewerkers direct in de praktijk met eigen materialen aan de slag kunnen. Het voordeel van een incompany is dat je medewerkers geen tijd kwijt zijn aan reizen, eigen materiaal kunnen gebruiken en de theorie direct in de praktijk kunnen toetsen. 

Onze docent heeft vooraf contact, om het programma af te stemmen op de situatie binnen jouw organisatie.

Offerte Meer