Veilig werken met een grondverzetmachine - AAB Training & Opleiding

Veilig werken met een grondverzetmachine

Bedienen van een grondverzetmachine met een beperkte hijsfunctie

Doelgroep cursus veilig werken met de grondverzetmachine

De cursus ‘Veilig werken met de grondverzetmachine’ is bedoeld voor machinisten die werkzaam zijn op een grondverzetmachine die bij de uitvoering van de werkzaamheden, hijswerkzaamheden uitvoeren die samenhangen met grondverzet in het algemeen.

Doel

Personen die al werken op een grondverzetmachine en daarmee tijdens grondwerkzaamheden, hijswerkzaamheden verrichten, dienen in het bezit te zijn van aantoonbare instructies of een certificaat om een grondverzetmachine met beperkte hijsfunctie te mogen bedienen. Na deze cursus voldoen zij aan deze wettelijke regelgeving.

Resultaat

Na deze dag voldoet de cursist aan de huidige wettelijke regels van de Arbeidsomstandighedenwet op het gebied van het bedienen van een grondverzetmachine met een beperkte hijsfunctie.

Startdata

Zijn er nog geen data gepland, of komen de geplande data en locatie je niet uit? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken via 0341-499744 of info@aabgroep.nl. Je kunt je ook inschrijven zonder data. Zodra we nieuwe data plannen nemen we dan contact met je op!

Inhoud cursus veilig werken met de grondverzetmachine

Deze training is opgebouwd uit de volgende onderwerpen:

  • inspecteren van hijsgereedschappen;
  • plaatsen van lasten;
  • rijden met een last;
  • bedienen van de machine;
  • veilig hijsen;
  • Arbowet;
  • milieuverantwoord werken.

Incompany

Geef deze training incompany zodat je medewerkers direct in de praktijk met eigen materialen aan de slag kunnen. Het voordeel van een incompany is dat je medewerkers geen tijd kwijt zijn aan reizen, eigen materiaal kunnen gebruiken en de theorie direct in de praktijk kunnen toetsen. 

Onze docent heeft vooraf contact, om het programma af te stemmen op de situatie binnen jouw organisatie.

Deelnemers

Aantal deelnemers: maximaal 4 personen.

Tijdsduur cursus veilig werken met de grondverzetmachine

Cursusduur: 1 dag

Cursusduur herhaling: 1 dag

Certificaat cursus veilig werken met de grondverzetmachine

Na deelname aan de cursus ontvangt de cursist een persoonlijk certificaat. Dit certificaat heeft een adviesgeldigheidsduur van drie jaar.

Inschrijven Offerte Meer