VCA  - AAB Training & Opleiding

VCA

Alle VCA trainingen vind je hier: VCA basisveiligheid, VCA VOL, VCA Groen, VCA examens

Opties

Mogelijkheden VCA opleiding 

Er zijn veel mogelijkheden voor het vergroten van het veiligheidsbewustzijn van medewerkers op de werkvloer. Eén van de manieren om te beoordelen of medewerkers voldoende geïnformeerd zijn over gevaren op het werk is het met voldoende resultaat halen van het VCA examen. 

Om je VCA certificaat te halen kun je verschillende trajecten volgen. Denk aan VCA basisveiligheid, VCA VOL, VCA voor moeilijk lerenden (aangepast programma), VCA Groen of een VCA cursus in een andere taal. Kies hierboven uit de mogelijkheden of vraag een offerte aan voor een programma op maat. 

Waarom een VCA basis certificaat? 

Als medewerker dien je goede instructies te krijgen om ongevallen en incidenten tot een minimum te beperken. Een ongeval of incident betekent voor jouw werkgever namelijk altijd verlies. Naast mogelijke letsels treedt er altijd tijdverlies op door herstelwerkzaamheden. Daarbij komt altijd aan de orde wie verantwoordelijk en daarmee aansprakelijk is. Volg daarom een VCA opleiding bij jou in de buurt. 

Waarom een VCA VOL certificaat?

Om ongevallen en incidenten tot een minimum te beperken dienen leidinggevenden goede instructies te krijgen om een voorbeeldfunctie voor de medewerkers te vervullen. Een ongeval of incident betekent voor de werkgever namelijk altijd verlies. Naast mogelijke letsels treedt er altijd tijdverlies op door herstelwerkzaamheden. Daarbij komt altijd aan de orde wie verantwoordelijk en daarmee aansprakelijk is.

VCA voor moeilijk lerenden

AAB training & opleiding maakt gebruik van een aangepaste methode, die toegepast wordt tijdens de cursus. Dankzij deze methode is het ook voor jou, als je moeite hebt met lerend lezen, mogelijk om het VCA diploma te halen. 

Is een VCA opleiding te hoog gegrepen?

Wat als je een meer passende training wilt volgen, die gericht is op jouw werkzaamheden? Of als je moeite hebt met het halen van een VCA doordat het niet aansluit bij wat je doet? Daarvoor is de cursus basisveiligheid in de openbare ruimte ontwikkeld.

Wat zijn relevante of vervolgtrainingen

Wil je vervolgstappen zetten op het gebied van veiligheid in jouw functie? Na het volgen van van de een VCA basisveiligheid of VCA VOL kun je verder gaan met de volgende opleidingen:

Offerte Meer