VCA  - AAB Training & Opleiding

VCA

Alle VCA trainingen vind je hier: VCA basisveiligheid, VCA VOL, VCA Groen, VCA examens

Opties

Er zijn veel mogelijkheden voor het halen van een VCA diploma. 

Waarom een VCA basis certificaat? 

Als medewerker dien je goede instructies te krijgen om ongevallen en incidenten tot een minimum te beperken. Een ongeval of incident betekent voor jouw werkgever namelijk altijd verlies. Naast mogelijke letsels treedt er altijd tijdverlies op door herstelwerkzaamheden. Daarbij komt altijd aan de orde wie verantwoordelijk en daarmee aansprakelijk is. Volg daarom een VCA opleiding bij jou in de buurt. 

Waarom een VCA VOL certificaat?

Om ongevallen en incidenten tot een minimum te beperken dienen leidinggevenden goede instructies te krijgen om een voorbeeldfunctie voor de medewerkers te vervullen. Een ongeval of incident betekent voor de werkgever namelijk altijd verlies. Naast mogelijke letsels treedt er altijd tijdverlies op door herstelwerkzaamheden. Daarbij komt altijd aan de orde wie verantwoordelijk en daarmee aansprakelijk is.

VCA voor moeilijk lerenden

AAB training & opleiding maakt gebruik van een aangepaste methode, die toegepast wordt tijdens de cursus. Dankzij deze methode is het ook voor jou, als je moeite hebt met lerend lezen, mogelijk om het VCA diploma te halen. 

Offerte Meer