Projectveiligheid - AAB Training & Opleiding

Projectveiligheid

Voor partijen die werken op nieuw- verbouw/renovatieprojecten of industriële stops

Cursus projectveiligheid

Voor een veilige realisatie van een project is de een goede basis leggen erg belangrijk. Daarnaast moet je tijdens de uitvoeringsfase er voor zorgen dat alles soepel verloopt. In deze cursus leer je hoe je de veiligheidsinstructies goed kunt toe passen.

Doelgroep 

De cursus projectveiligheid is geschikt voor uitvoerende en coördinerende partijen welke te maken hebben met nieuw- verbouw/renovatieprojecten of industriële stops. Als Projectveiligheidscoördinator ben jij de veiligheidsdeskundige tijdens een project. Je bevindt je in het spanningsveld tussen risico’s, maatregelen en de belangen van zowel de opdrachtgever als de opdrachtnemer.

Doel

Na het volgen van deze cursus heeft u inzicht in de eisen die aan projectveiligheid en een goede projectorganisatie worden gesteld. Kunt u diverse projectfasen en tools herkennen. Heeft u inzicht in de diverse rollen van projectveiligheid. Kunt u een projectveiligheidsstructuur voorbereiden. Kunt u kennis na te zoeken via boeken, normen en wetgeving

Startdata

Zijn er nog geen data gepland, of komen de geplande data en locatie je niet uit? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken via 0341-499744 of info@aabgroep.nl. Je kunt je ook inschrijven zonder data. Zodra we nieuwe data plannen nemen we dan contact met je op!

Inhoud cursus projectveiligheid

  • Wetgeving Project veiligheid
  • Voorbereidings- en realisatiefase
  • Diverse rollen in het project
  • De V&G-structuur
  • Dynamiek bouwprojecten
  • Dynamiek industriële stops
  • Managen arbeidsveilige risico’s op projecten
  • Incidenten tijdens projecten 

Incompany

Geef deze training incompany zodat je medewerkers direct in de praktijk met eigen casussen aan de slag kunnen. Onze docent heeft vooraf contact, om het programma af te stemmen op de situatie binnen jouw organisatie.

Deelnemers 

Aantal deelnemers: maximaal 12 personen

Tijdsduur cursus projectveiligheid

Cursusduur: 3 dagen

Certificaat cursus projectveiligheid

Na deelname aan de cursus ontvangt de cursist een persoonlijk certificaat

Inschrijven Offerte Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht van de geplande cursussen in jouw branche.