Gasmeten - AAB Training & Opleiding

Gasmeten

Planmatig en veilig gasmeetapparatuur bedienen en de vastgestelde waarde interpreteren

Opties

Cursus gasmeten eendaagse of tweedaagse

Je hebt de keuze uit een eendaagse of tweedaagse cursus gasmeten. Wanneer kies je welke cursus? De eendaagse cursus is net zo goed en inhoudelijk net zo volledig als de tweedaagse cursus. Tijdens de tweedaagse cursus ga je rustiger door de stof en is er meer tijd voor practicum. Na afloop van deze cursus sluit je ook af met een standaard examen of een SOG examen. Extra belangrijk dus dat je de tijd hebt om de lesstof goed op te nemen. 

Kies hierboven een cursus en lees meer over de inhoud, hoeveel deelnemers in een groep en wat incompany mogelijkheden zijn.

Voor wie is een cursus gasmeten bedoeld?

De cursus gasmeten is bedoeld voor iedereen die zijn functie is belast met de uitvoering van gasmetingen, die de voorwaarden moeten vaststellen waaronder veilig gewerkt kan worden. Denk hierbij aan het zuurstofgehalte, koolmonoxide, aardgas (methaan) en andere (vluchtige) stoffen die aanwezig kunnen zijn op de werkplek.

Weet je niet zeker of de cursus iets voor jou is?

Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt over de inhoud van de cursus, of de cursus past bij jouw werkzaamheden en functie of als je meer wilt weten over de lesdagen. Neem voor meer informatie contact met ons op via 0341-499744 of info@aabgroep.nl.

Offerte Meer