Geluid meten - AAB Training & Opleiding

Geluid meten

Leer betrouwbare geluidmetingen uit te voeren en te rapporteren

Doelgroep cursus geluid meten

De cursus geluid meten is bedoeld voor alle handhavers, BOA’s en andere medewerkers van de gemeentelijke organisatie of regionale diensten die betrokken zijn bij geluidmetingen in het kader van handhaving en evenementen.

Doel

Na deze cursus bent u in staan om volgens delen van het Activiteitenbesluit en/of de eigen vergunningen, betrouwbare geluidmetingen uit te voeren en te rapporteren.

Startdata

Zijn er nog geen data gepland, of komen de geplande data en locatie je niet uit? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken via 0341-499744 of info@aabgroep.nl. Je kunt je ook inschrijven zonder data. Zodra we nieuwe data plannen nemen we dan contact met je op!

Inhoud cursus geluid meten

In deze cursus krijgt u op onderhoudende wijze uitleg over die delen van de geluidtheorie die u nodig heeft om zelfstandig uw werk uit te voeren en ook te weten hoe u kunt meten onder lastige omstandigheden. Hierbij hoort ook de bediening van uw meter, het rapporteren en het omgaan met ongewenste stoorgeluiden.

Het programma is opgebouwd uit de volgende onderdelen:

  • kennisoverdracht;
  • praktische oefeningen;
  • omgaan met ongewenst stoorgeluid;
  • rapportage en het verminderen van meetonzekerheid.

Het correct en zelfstandig kunnen meten van muzieklawaai in de aanwezigheid van ongewenste stoorgeluiden vormt de toetsing van deze praktijkcursus.

Deelnemers

Aantal deelnemers: maximaal 10 personen

Tijdsduur cursus geluid meten

Cursusduur: 1 dag Cursusduur herhaling: 1 dag

Certificaat cursus geluid meten

Na deelname aan deze cursus ontvangt de deelnemer een persoonlijk, gespecificeerd certificaat van deelname met een adviesgeldigheid van vijf jaar.

Inschrijven Offerte Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht van de geplande cursussen in jouw branche.