Over ons - AAB Training & Opleiding

Over ons

Kader Academy

AAB Training en Opleiding is al een aantal jaar onderdeel van Kader Group. Door interne wijzigingen zijn we op 1 januari 2022 over in Kader Academy B.V. 

Kader Praktische Trainingen is onderdeel van de Kader Academy. Kader Academy helpt organisaties en individuen met hun ontwikkeling. Met onze opleidingen op het gebied van veiligheid, milieu & kwaliteit en energie & duurzaamheid zorgen we dat bedrijven vandaag klaar zijn voor de dag van morgen.

Wij zijn jouw sparringpartner voor trainingen op maat en richten ons voornamelijk op medewerkers die werken en leren in de praktijk. Al onze trainingen zijn zowel in de open inschrijving als incompany te volgen. 

Kader Praktische trainingen verzorgt trainingen op het gebied van veiligheid, arbo, milieu, management en communicatie. Je kunt bij ons terecht voor nascholing Code95, veilig werken met een motorkettingzaag, veilig werken langs de weg, VCA, KCA, omgevingsgericht handelen, praktische herhalingstrainingen en meer. 

De kracht van Kader Praktische Trainingen

Wij richten ons op de praktische medewerkers en specialiseren we ons in het overdragen van kennis op een praktische, efficiënte en begrijpelijke manier. Wij hebben een ruim aanbod praktische trainingen op het gebied van veiligheid, arbo, milieu, gezondheid en communicatie. Onze incompany trainingen zijn allemaal maatwerk, gericht op de werksituatie van jouw organisatie en de functie van de medewerkers.

Naast het verzorgen van de praktische trainingen adviseren wij je op het gebied van het opstellen van een duurzaam en werkbaar opleidingsplan waar je elk jaar op terug kunt vallen. Dat onze opleidingen ‘Gewoon Goed’ zijn wordt onderstreept door het keurmerk dat we mogen dragen, het NRTO keurmerk.

Kader Group

Kader Praktische Trainingen is onderdeel van Kader Academy. Kader Academy is op haar beurt een onderdeel van de gehele Kader Group. Kader Group verbetert de kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid van organisaties, zodat een ieder goed kan zorgen voor mens, milieu en maatschappij. Kader Group startte in 1994 en bestaat inmiddels uit ruim 220 gedreven medewerkers. Vanuit onder meer 3 business units helpen wij onze opdrachtgevers bij te dragen aan een betere leefomgeving:

Veel gestelde vragen

Als je voor het eerst bij ons komt kunnen wij ons voorstellen dat er veel vragen zijn, over een opleidingstraject, hoe snel je een offerte ontvangt of wie er bij je komt trainen. De meest gestelde vragen hebben wij op een rij gezet. Bekijk hier de veelgestelde vragen. 

Maak alvast kennis met de medewerkers van AAB >


Karen Goedvree

Ben je op zoek naar een training op maat, specifiek toegespitst op jouw organisatie? Dan ben je bij Karen aan het juiste adres. Als adviseur is Karen te vinden in het zuiden en midden van het land. Geen training is haar te gek!

Visitekaartje
Adviseur 
E-mail: k.goedvree@kader.nl
Telefoon: 0341-499746

Nannette Nieuwendijk

Lange afstanden reist Nannette door het noorden en helemaal richting zeeland om haar klanten te bezoeken. Ook in deze regio’s geven wij namelijk trainingen, zowel op maat als open inschrijving. Nannette helpt je graag aan de juiste training voor jouw medewerkers!

Visitekaartje
Adviseur
E-mail: n.nieuwendijk@kader.nl
Telefoon: 0341-499742

Jenneke Loef

Bel je naar kantoor? Grote kans dat je Jenneke aan de lijn krijgt. Als binnendienst adviseur helpt zij je graag verder met het inschrijven voor een training. Op zoek naar een open inschrijving die nog niet gepland staat? Laat het haar weten, ze organiseert ze graag bij jou in de buurt!

Visitekaartje 
Adviseur binnendienst
E-mail: j.loef@kader.nl
Telefoon: 0341-499748

Kim van Dongen

Alles wat er gebeurt vlak voor én na een training pakt Kim op. Trainingsmappen maken, certificaten uitdraaien en zorgen dat alles terechtkomt bij de juiste personen. Daarnaast plant en begeleid ze steeds meer (incompany)trainingen. En maak je gebruik van ons opleidingsmanagementsysteem Wijzer? Ook dan komt Kim om de hoek kijken. 

Visitekaartje
Opleidingscoördinator
E-mail: k.vandongen@kader.nl
Telefoon: 0341-499745

Anna van Zalk

Anna is de spil als het gaat om incompany trainingen. Wil je een training plannen voor je medewerkers bij jou op locatie? Dan krijg je vast en zeker veel met Anna te maken. Zij regelt, plant en zorgt er voor dat docent en deelnemer op de juiste plek aanwezig zijn, zodat jij het beste uit de training haalt!

Visitekaartje
Opleidingscoördinator incompany
E-mail: a.vanzalk@kader.nl
Telefoon: 0341-499741

Ben jij dit?

Wij hebben vast een plekje voor je gereserveerd! Zie jij jezelf hier al staan? Bekijk de vacature pagina

Nieuwsgierig geworden naar Kader praktische trainingen?

Wij ook naar jou! We komen graag in contact om alles over je opleidingswensen te horen. Waar loop je tegenaan met het plannen van (verplichte) cursussen? Heb je alles kunnen vinden wat je nodig hebt op onze site?

Eén van onze adviseurs neemt je graag mee in het opleidingsaanbod van Kader en helpt je op weg om een compleet opleidingsplan op te stellen. Niet zo maar een opleidingsplan, maar één waar je in de basis nog jaren mee vooruit kunt. 

Neem contact met ons op via het contactformulier, telefonisch, de chat of stuur een mail

Tot gauw!

Team Kader Praktische trainingen