Over ons

AAB training en opleiding

AAB kent een breed scala aan activiteiten. Praktijkgerichte opleidingen en adviestrajecten op het gebied van Veiligheid, Arbo, Milieu en Kwaliteit, dat is de kracht van AAB! Al meer dan 20 jaar laten we cursussen, trainingen en trajecten op elkaar aansluiten bij grote en kleine organisaties in Nederland. AAB kent immers de opdrachtgever en het werkveld. Bij iedere opleiding houden we maximaal rekening met uw wensen en eisen. Ter voorbereiding op de training neemt de docent contact met u op. Samen overlegt u over de inhoud, duur en het niveau van de cursus of training.

Docenten 

Onze docenten en trainers hebben jarenlange ervaring en zijn afkomstig uit het werkveld. Na afloop van onze praktijk- en resultaatgerichte cursussen en trainingen, kunt u meteen met de verworven kennis aan de slag, Wij zorgen ervoor dat de inhoud direct toepasbaar is door de deelnemer. Op deze manier merkt ook uw organisatie de effectiviteit van onze training. Iedere cursus of training wordt door de deelnemers en de docent geëvalueerd. Uit onze evaluaties blijkt keer op keer dat cursussen en trainingen goed aansluiten op het werkgebied van de deelnemers en op de verwachting van onze opdrachtgevers.

Anna van Zalk

De spil als het gaat om incompany trainingen. Pland u een incompany? Dan krijgt u vast en zeker veel met Anna te maken. Zij regelt, plant en zorgt er voor dat docent en deelnemer op de juiste plek aanwezig zijn.


Sandra van Meerveld

Alles wat er gebeurt vlak voor een training en na een training pakt Sandra op. Trainingsmappen maken, certificaten uitdraaien, zorgen dat alles terecht komt bij de juiste personen en dat het kantoor op orde blijft. Kortom, onmisbaar voor het juiste verloop van een geplande training.

Karen Goedvree

Als adviseur te vinden in het zuiden en midden van het land. Geen training is haar te gek. Bent u op zoek naar een training op maat, specifiek toegespitst op uw organisatie? Dan bent u bij Karen aan het juiste adres.


Nannette Nieuwendijk

Lange afstanden reist Nannette door het Noorden en helemaal richting Zeeland om haar klanten te bezoeken. Ook in deze regio’s geven we trainingen, op maat en open inschrijvingen. Nannette helpt u graag aan de juiste training voor uw medewerkers. 


Michelle Nijhuis

Belt u naar kantoor? Grote kans dat u Michelle aan de lijn krijgt. Als binnendienst adviseur helpt ze u graag verder bij het inschrijven voor een training. Op zoek naar een training die nog niet geplant staat? Laat het haar weten, ze pland ze graag bij u in de buurt!


Geeske van Meerveld

Wilt u zich inschrijven voor een open inschrijving? Dan komt u bij Geeske terecht. Geeske organiseert en pland alle open inschrijvingen door heel Nederland die AAB aanbiedt. Dus, op zoek naar een passende training? Zij helpt u op weg om op de juiste plek te komen!

Trainingen en diensten

Circa 4000 mensen per jaar volgen één van onze 150 opleidingen of incompany trainingen welke goed aansluiten bij het werkveld waar u zich in bevindt. Adviestrajecten zijn altijd maatwerk en sluiten aan op de werkwijze van- en de processen binnen uw organisatie. Het borgen van maatregelen op het gebied van kwaliteit, ARBO, veiligheid en milieu is mogelijk door onder meer certificering. Door bijvoorbeeld het uitvoeren en actualiseren van RI&E’s, kunt u uw arbeidsomstandigheden en de veiligheid van uw medewerkers borgen. AAB vertelt u graag over de mogelijkheden.