Over ons - AAB Training & Opleiding

Over ons

AAB training en opleiding

AAB verzorgt praktische trainingen op het gebied van veiligheid, arbo, milieu, management en communicatie. Je kunt bij ons terecht voor nascholing Code95, veilig werken met een motorkettingzaag, veilig werken langs de weg, VCA, KCA, omgevingsgericht handelen, praktische herhalingstrainingen en meer. Je kunt je voor een training aanmelden als bedrijf of als particulier. Alle trainingen zijn zowel als open inschrijving als incompany te volgen. Onze docenten komen allemaal uit de praktijk dus gegarandeerd een leerzame en leuke lesdag vol praktijkvoorbeelden! 

Als je voor het eerst bij ons komt kunnen wij ons voorstellen dat er veel vragen zijn, over een opleidingstraject, hoe snel je een offerte ontvangt of wie er bij je komt trainen. De meest gestelde vragen hebben wij op een rij gezet. Bekijk hier de veelgestelde vragen. 

Ben je benieuwd wat je bij ons kunt doen? Kijk rustig rond op onze website! Bel gerust als je vragen hebt, of stuur even een mail naarinfo@aabgroep.nl.

Sandra van Meerveld

Alles wat er gebeurt vlak voor én na een training pakt Sandra op. Trainingsmappen maken, certificaten uitdraaien en zorgen dat alles terecht komt bij de juiste personen. Kortom, onmisbaar voor het juiste verloop van een geplande training!

Visitekaartje
Administratief medewerker
E-mail: s.vanmeerveld@aabgroep.nl
Telefoon: 0341-499745

Karen Goedvree

Ben je op zoek naar een training op maat, specifiek toegespitst op uw organisatie? Dan ben je bij Karen aan het juiste adres. Als adviseur is Karen te vinden in het zuiden en midden van het land. Geen training is haar te gek!

Visitekaartje
Adviseur 
E-mail: k.goedvree@aabgroep.nl
Telefoon: 0341-499746

Anna van Zalk

Anna is de spil als het gaat om incompany trainingen. Wil je een training plannen voor je medewerkers bij jou op locatie? Dan krijg je vast en zeker veel met Anna te maken. Zij regelt, plant en zorgt er voor dat docent en deelnemer op de juiste plek aanwezig zijn, zodat jij het beste uit de training haalt!

Visitekaartje
Opleidingscoördinator incompany
E-mail: a.vanzalk@aabgroep.nl
Telefoon: 0341-499741

Nannette Nieuwendijk

Lange afstanden reist Nannette door het Noorden en helemaal richting Zeeland om haar klanten te bezoeken. Ook in deze regio’s geven wij namelijk trainingen, zowel op maat als open inschrijving. Nannette helpt je graag aan de juiste training voor uw medewerkers!

Visitekaartje
Adviseur
E-mail: n.nieuwendijk@aabgroep.nl
Telefoon: 0341-499742

Michelle Nijhuis

Bel je naar kantoor? Grote kans dat je Michelle aan de lijn krijgt. Als binnendienst adviseur helpt zij je graag verder met het inschrijven voor een training. Op zoek naar een training die nog niet gepland staat? Laat het haar weten, ze plant ze graag bij jouw in de buurt!

Visitekaartje
Adviseur binnendienst
E-mail: m.nijhuis@aabgroep.nl
Telefoon: 0341-499743

Geeske van Meerveld

Wil jij je inschrijven voor een open inschrijving? Dan kom je bij Geeske terecht. Zij organiseert en plant alle open inschrijvingen die AAB aanbiedt door heel Nederland. Dus, ben jij op zoek naar een passende training? Zij helpt je op weg om op de juiste plek te komen!

Visitekaartje
Opleidingscoördinator open inschrijving
E-mail: g.vanmeerveld@aabgroep.nl
Telefoon: 0341-499744

Ben jij dit?

Wij hebben vast een plekje voor je gereserveerd! Zie jij jezelf hier al staan? Bekijk de vacature pagina

AAB Training & Opleiding