Opleidingsmanagementsysteem ‘Wijzer’ - AAB Training & Opleiding

Opleidingsmanagementsysteem ‘Wijzer’

Opleidingsmanagementsysteem

Ons opleidingsmanagementsysteem ‘Wijzer’ is ontwikkeld om te voorzien in de vraag naar het overzichtelijk beheren van de opleidingsbehoefte en het eenvoudig plannen van opleidingen. Gemak en een helderheid staan hierbij hoog in het vaandel. 

Wijzer biedt dé oplossing! 

Een opleidingsmanagementsysteem voor het eenvoudig beheersen en bewaken van de opleidingsbehoefte en het centraal regelen van het planningsproces van alle opleidingen.


Wat klanten vinden

Het inventariseren van de opleidingsbehoefte, het organiseren van opleidingen en het opstellen van opleidingsplannen kost organisaties vaak veel tijd en geld. Daarbij moeten verplichte opleidingscertificaten tijdig worden behaald, zodat medewerkers hun functie mogen blijven uitoefenen. Ook is het voor het behoud van een erkenning of een rijbewijs (bijvoorbeeld code 95) steeds vaker van belang dat een bepaald aantal opleidingspunten per jaar wordt behaald. Dit alles vraagt om goed opleidingsmanagement.


“Bij de GAD Gooi en Vechtstreek ervaren wij het gebruik van het opleidingsmanagementsysteem Wijzer als een toegevoegde waarde in het bijhouden van de opleidingsbehoeftes. Het vergemakkelijkt voor ons het overzicht in de te plannen (na)scholingen op alle fronten. Zo is ook in een makkelijk overzicht te zien hoe medewerkers ervoor staan in hun nascholingspunten voor de ccv code 95.

Tevens draagt het bij de auditoren voor de ISO-certificering inzicht te geven of alle opleidingsverplichtingen worden nageleefd.

Echter valt en staat ook dit systeem met het invoeren en bijhouden van de juiste informatie”

Een eenvoudig en efficiënt opleidingsmanagementsysteem

Met Wijzer kunt u uw opleidingsmanagement eenvoudig, efficiënt, overzichtelijk en centraal regelen, door:

Wat bespaar je?

Wat levert het je op?

Wil je slimmer werken met Wijzer?

Wil je meer weten over het opleidingsmanagementsysteem Wijzer, neem contact op via telefoonnummer 0341 49 97 44 voor het maken van een vrijblijvend kennismakingsgesprek of stuur een bericht naar info@aabgroep.nl. We plannen graag vrijblijvend een demo afspraak in, zodat we je kunnen laten zien wat de voordelen zijn om met dit systeem te werken.