Opleidingsmanagementsysteem ‘Wijzer’ - AAB Training & Opleiding

Opleidingsmanagementsysteem ‘Wijzer’

Wijzer

Ons opleidingsmanagementsysteem ‘Wijzer’ is ontwikkeld door Kader, bureau voor kwaliteitszorg en AAB Training en Opleiding. Wijzer is ontwikkeld om te voorzien in de vraag naar het overzichtelijk beheren van de opleidingsbehoefte en het eenvoudig plannen van opleidingen. Gemak en een helderheid staan hierbij hoog in het vaandel. 

Wijzer biedt dé oplossing! 

Een opleidingsmanagementsysteem voor het eenvoudig beheersen en bewaken van de opleidingsbehoefte en het centraal regelen van het planningsproces van alle opleidingen.


Wat klanten vinden

Het inventariseren van de opleidingsbehoefte, het organiseren van opleidingen en het opstellen van opleidingsplannen kost organisaties vaak veel tijd en geld. Daarbij moeten verplichte opleidingscertificaten tijdig worden behaald, zodat medewerkers hun functie mogen blijven uitoefenen. Ook is het voor het behoud van een erkenning of een rijbewijs (bijvoorbeeld code 95) steeds vaker van belang dat een bepaald aantal opleidingspunten per jaar wordt behaald. Dit alles vraagt om goed opleidingsmanagement.


“Bij de GAD Gooi en Vechtstreek ervaren wij het gebruik van het opleidingsmanagementsysteem Wijzer als een toegevoegde waarde in het bijhouden van de opleidingsbehoeftes. Het vergemakkelijkt voor ons het overzicht in de te plannen (na)scholingen op alle fronten. Zo is ook in een makkelijk overzicht te zien hoe medewerkers ervoor staan in hun nascholingspunten voor de ccv code 95.

Tevens draagt het bij de auditoren voor de ISO-certificering inzicht te geven of alle opleidingsverplichtingen worden nageleefd.

Echter valt en staat ook dit systeem met het invoeren en bijhouden van de juiste informatie”

Waarom Wijzer?

Met Wijzer kunt u uw opleidingsmanagement eenvoudig, efficiënt, overzichtelijk en centraal regelen, door:

Wat bespaart Wijzer?

Wat levert Wijzer op?

Diensten AAB training en opleiding

Wilt je meer weten over deze vorm van dienstverlening, neem contact op via telefoonnummer 0341 49 97 44 voor het maken van een vrijblijvend kennismakingsgesprek. In dit gesprek kunnen wij je laten zien middels een presentatie wat de voordelen zijn om met dit systeem te werken.