Zomerclinics 2022 - AAB Training & Opleiding

Zomerclinics 2022

AAB Groep

Deze zomer organiseert AAB de zomerclinics! In korte modules gaan we jouw competenties onderhouden en verdiepen. De theorie en praktijk worden door elkaar gehusseld en de modules zijn praktisch en bruikbaar voor zowel werk als privé. 

De modules duren gemiddeld zo'n 2,5 uur en de investering hiervoor bedraagt € 125,- exclusief 21% BTW. 

Module A: Brein en communiceren

In je hoofd weet je precies hoe het in elkaar zit en wat er moet gebeuren. Maar hoe breng je zoiets kort en bondig over? In deze module leer je hoe de verschillende lagen van jouw brein je van informatie voorzien. Je gaat zien hoe je onderscheid kunt maken tussen functionele en minder functionele tekst. Hoofdzaken en bijzaken leren zien en daardoor praktischer en helder communiceren. 

Startdata:

11 augustus 09.30 - 12.00 uur

22 augustus 13.30 - 16.00

Module B: Weerstand begrijpen en oplossen

Je hebt zojuist een presentatie gegeven en je hebt het gevoel dat je alles heel duidelijk en helder hebt uitgelegd. Toch komt het niet over bij de luisteraars. Hoe komt dat en waar ligt dat aan? Zijn er dingen die je in het vervolg anders kan gaan doen zodat jouw verhaal wél blijft hangen? Deze module helpt je bij de analyse van het eigenaarschap van een situatie: hoort dit op mijn bordje of dat van de ander? 

Startdata: 

1 augustus 13.30 - 16.00 uur

Module C: Drijfveren en gedrag

Waar ga jij je bed voor uit? Doe jij wat je moét doen of wat je wilt doen? Leef jij het leven dat je voor ogen had of doe je wat je moet doen om in je onderhoud te voorzien? Een module die aanspoort het zelfonderzoek op te starten met als doel jouw persoonlijk potentieel te ontdekken. Moet het roer helemaal om of is een kleine draai ook voldoende? In deze module gaan we in op jouw intrinsieke motivatie en willen we weten waarom jij bepaalde dingen doet en bepaalde keuzes maakt. Leer jezelf beter kennen en leef je beste leven!

Startdata: 

8 augustus 13.30 - 16.00

Module D: Motiveren en inspireren 

Waar haal jij jouw inspiratie vandaan? Kun jij jezelf net zo goed motiveren als dat je dat bij anderen kan? Hoe activeer je deze 'vage' competenties? Een module waarin je leert hoe je in bepaalde situaties de knop kunt omzetten van 'inspiratieloos' naar 'gemotiveerd en gedreven.'

Startdata: 

4 augustus 09.30 - 12.00

Klinkt één of klinken meerdere van deze modules jou als muziek in de oren? Neem dan eens volledig vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!