Zagen onder spanning: zoektocht naar oefenlocaties verleden tijd door innovatie techniek! - AAB Training & Opleiding

Zagen onder spanning: zoektocht naar oefenlocaties verleden tijd door innovatie techniek!

AAB Groep

Het zagen onder spanning vereist andere veiligheidsvoorschriften dan wanneer er onder normale omstandigheden wordt gezaagd. Bommen kunnen namelijk opscheuren, de zaag kan klemmen, takken kunnen wegzwiepen en dat brengt allemaal extra risico’s met zich mee. We zijn daarom heel erg blij om aan te kunnen kondigen dat we een nieuwe techniek hebben voor het simuleren van bomen onder spanning. 

Voor het simuleren van hout onder spanning is er een instructiewagen ontworpen. Deze instructiewagen helpt om de stappen van het proces realistisch te doorlopen, zonder het risico om jezelf te bezeren. Men leert de juiste procedure te volgen bij het zagen onder spanning, de kennis en vaardigheden van de deelnemers worden effectief ontwikkelt en toegepast. Omdat het een constructiewagen betreft is de moeilijke zoektocht naar bomen onder spanning in de bossen verleden tijd.

Het is niet meer nodig om moeite te steken in het zoeken naar oefenlocaties. Onze instructiewagen komt op elk gewenst moment, op elke gewenste locatie voorrijden en oefenen maar!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk het op onze website! Je kunt hier een offerte aanvragen of je direct inschrijven.