Welke maatregelen neemt AAB in verband met Corona - AAB Training & Opleiding

Welke maatregelen neemt AAB in verband met Corona

AAB Groep

14 oktober 2020 | Op deze pagina informeren wij jou over de maatregelen van AAB Training en Opleiding omtrent het coronavirus. Deze pagina wordt na elke persconferentie of aankondiging van nieuwe maatregelen geüpdatet.

Wat betekenen de nieuwe maatregelen voor het voor het volgen van trainingen en opleidingen?

De geplande cursussen en trainingen via de open inschrijving of incompany georganiseerd gaan door. Doordat wij een trainingsinstituut zijn mogen wij blijven lesgeven.  

De veiligheid en gezondheid van onze medewerkers, opdrachtgevers, deelnemers en leveranciers staat voorop. Wij hebben de nodige coronamaatregelen getroffen en een coronaprotocol opgesteld voor een veilige en gezonde uitvoering van onze dienstverlening. Hierbij volgen wij strikt de hygiënemaatregelen van het RIVM, zoals de minimale afstand van 1,5 meter tot elkaar.

Ik heb mij aangemeld voor een klassikale les of een praktijkdag (buiten). Wat kan ik verwachten?

Op locatie dragen wij zorg voor de nodige maatregelen en de naleving daarvan. Met inachtneming van de 1,5 meter afstand en de hygiënemaatregelen kun je gewoon een klassikale les of praktijkdag volgen. Op sommige van onze (externe) locaties is het verplicht een mondkapje te dragen. 

Bekijk de protocollen voor het volgen van een cursusdag. We verwachten van jou dat je deze protocollen van te voren doorneemt en opvolgt.

Ik wil een training organiseren maar dit is niet mogelijk op onze eigen locatie. Hebben jullie een alternatief?

Wil je een incompany training organiseren maar is het niet mogelijk om bij jou op locatie de maatregelen na te kunnen leven? AAB heeft in Zeist een cursuslocatie waar je gebruik van kunt maken welke voldoet aan alle voorschriften. Vraag ons naar de voorwaarden en tarieven. 

Ik heb een cursus (incompany of open inschrijving) geboekt, maar vind dit toch een groot risico vanwege de ontwikkelingen rondom het coronavirus.

Met de maatregelen die wij hebben getroffen kun jij je gewoon inschrijven voor een van onze cursussen of trainingen. Als jouw cursus niet door kan gaan, dan verplaatsen we de lesdagen of bieden we een online oplossing. 

Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden van kracht. Check voordat je een training wilt verplaatsen of annuleren onze algemene voorwaarden

Wat zijn alternatieven voor een klassikale lesdag?

Er zijn volop mogelijkheden voor het alsnog kunnen volgen van een cursus. Zo geven we digitaal les via Ms Teams of kun je een e-learning volgen, gewoon in je eigen omgeving. Alle theoretische cursussen kunnen digitaal worden verzorgd. Wil je hier meer over weten? Neem dan gerust contact met ons op via info@aabgroep.nl of 0341-499744.

Ik heb mij aangemeld voor een cursus, maar ik ben ziek. Wat moet ik doen?

Heb je lichte klachten, zoals verkoudheid of heb je verhoging, dan blijf je thuis. Ook als één van je huisgenoten ziek is blijf je thuis. Je kunt je afmelden door te bellen, samen bekijken we of je de lesdag online kunt bijwonen of kunt inhalen. 

Team AAB