Week voor veiligheid en gezondheid op het werk - AAB Training & Opleiding

Week voor veiligheid en gezondheid op het werk

Arbo en Veiligheid

Ieder jaar vindt in oktober (week 43) de Europese Week voor veiligheid en gezondheid op het werk plaats

Het thema is “een gezonde werkplek”. Elk jaar wordt er meer aandacht aan besteed en ook voor jou op het werk is het een ideaal moment om je werknemers bewuster te maken door middel van workshops, trainingen, etc.

Veiligheid stimuleren, hoe doe je dat...

Oktober is dus bij uitstek het perfecte moment om meer aandacht te besteden aan PBM’s, gevaarlijke stoffen, veilig werken met, gezondheid, fysieke belasting, etc.! Hoe kun je dit doen? Organiseer eens een Veiligheidsdag

Tijdens een veiligheidsdag kun jij je medewerkers in aanraking laten komen met verschillende onderwerpen. Een stukje theorie maar vooral veel praktijk. De trainers komen zelf uit het werkveld en kunnen daarom goed levelen met de deelnemers. Dit maakt het een leuke, interactieve dag!

Je kunt voor het organiseren van een veiligheidsdag (verplichte) toolboxen* gebruiken zodat je er gelijk een aantal goed hebt behandeld.

Mijn medewerkers volgen al zoveel trainingen!

Komt bovenstaande je bekend voor en ben je helemaal up-to-date met je trainingen en opleidingen? Is bovenstaande voor jou gesneden koek, heb je alles in kannen en kruiken maar stuit je nog steeds op weerstand of heb je het idee dat je nog meer uit je medewerkers kunt halen? Kijk dan eens naar de training stimuleren en leren voor volwassenen.

Met deze training leer je de juiste motivatie over te brengen op je medewerkers. Je houdt ze scherp en creëert gemotiveerde en betrokken medewerkers. In combinatie met de training omgevingsgericht handelen die je medewerkers kunnen volgen heb je een gouden combinatie in handen. Jij weet hoe je medewerkers moet stimuleren en medewerkers begrijpen waarom jij bepaalde taken van ze verwacht.

Wat kan ik doen?

We helpen je graag om het bewustzijn van je medewerkers te verhogen zodat ze actief en samen aan de slag gaan om het werken veilig, gezond en leuk te houden!

Neem contact met ons op via info@aabgroep.nl of 0341-499744, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.


*Ben je als bedrijf VCA gecertificeerd dan ben je verplicht om minstens 10 toolboxen per jaar te behandelen.

Publicatie: 19-06-2018