Veiligheid op en rond het water: leer de risico’s van het waadpak - AAB Training & Opleiding

Veiligheid op en rond het water: leer de risico’s van het waadpak

AAB Groep

Het werken op of langs het water brengt veel risico’s met zich mee. Wanneer je een waadpak draagt kan het lastig zijn om jezelf in een benarde situatie uit het water te tillen. Deze cursus gaat jou leren om met dit soort situaties om te gaan. Hoe leer je om de risico’s die het dragen van een waadpak met zich meebrengen op te vangen?

Vanaf maart 2023 gaan wij de cursus veilig werken met een waadpak voor het eerst in de open inschrijvingen inplannen. Al verscheidene keren zijn we met bedrijven in zee gegaan om ze te leren hoe om te gaan met de risico’s die het dragen van een waadpak met zich meebrengen. Tijdens deze 1-daagse cursus worden alle aspecten van het veilig werken met een waadpak behandeld.

We hebben de deelnemers aan onze cursus gevraagd om hun ervaringen met ons te delen. We willen namelijk altijd zorgen voor een zo goed mogelijke dienstverlening. Onze deelnemers waarderen deze cursus over het algemeen met een 8,9! “Bijzonder leerzaam. Er komt meer bij kijken dan ik van tevoren had gedacht. Goede verhouding tussen theorie en praktijk.” En “Goed dat praktijk en theorie tegelijk worden gegeven. Maakt het waardevol voor de dagelijkse praktijk” zijn beoordelingen waar we heel trots op zijn.

Wij weten dat onze docenten die opleidingen en cursussen maken tot wat ze zijn. Daarom vragen we onze deelnemers ook altijd naar de ervaringen met de docent. We zijn dan ook enorm trots om te melden dat de docent in deze wordt beoordeeld met een 8,9! “Heeft de lastige stof goed inzichtelijk gemaakt met duidelijke voorbeelden. Goede oefeningen in de praktijk.” Die mag je in je zak steken!

Ben jij nou ook benieuwd naar onze opleidingen? Meen dan eens vrijblijvend contact met ons op.