Het Maatwerkprogramma Plantenkennis! - AAB Training & Opleiding

Het Maatwerkprogramma Plantenkennis!

AAB Groep

Je weet vast al dat wij bij AAB een uitgebreide cursus plantenkennis aanbieden. Hierin ga je aan de slag in de openbare ruimte om het onkruid te bestrijden. De vraag is alleen vaak, wat haal je er wat uit, en wat niet? In deze cursus leggen we je het allemaal uit. Het mooie is dat wij deze cursus op volledig op maat kunnen aanbieden! Benieuwd? Vraag ons naar de mogelijkheden. 

Onlangs hebben wij deze cursus plantenkennis op maat mogen verzorgen. Korte lijntjes, persoonlijk en laagdrempelig contact is het gedachtengoed van AAB dus was het na eerder contact snel en efficiënt geregeld. Na afloop van de cursus hebben we de deelnemers gevraagd wat ze van de cursus vonden. Alles bij elkaar opgeteld kregen we in totaal een prachtig rapportcijfer van een 8,6! Hier zijn we uiteraard hartstikke trots op!

Wat houdt de cursus in?

In een vierdaagse cursus ga je ontdekken wat de verschillende kenmerken van planten zijn. Als je werkzaam bent als hovenier, gemeente medewerker of als je werkzaam bent in de groenvoorziening zul je het vast herkennen; je bent bezig om het onkruid te bestrijden, maar hoe weet je nou welke planten je wel, en welke je niet moet verwijderen. Daar helpt deze cursus plantenkennis je naadloos bij.

Na het volgen van deze cursus heb je als deelnemer voldoende kennis van de zomer- en winterkenmerken van planten om beplantingen vakkundig aan te kunnen leggen en te onderhouden. Het betreft een theoretische cursus waarbij veel gebruik wordt gemaakt van voorbeeldmateriaal.

Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan eens volledig vrijblijvend contact met ons op!