Kennisbijeenkomst AAB Training & Opleiding - AAB Training & Opleiding

Kennisbijeenkomst AAB Training & Opleiding

AAB Groep

Het is heel bijzonder dat wij ook gratis kennis weggeven! Via onze kennisbijeenkomsten geven wij interessante onderwerpen de kans om voor zich te spreken. Denk bijvoorbeeld aan: hoe motiveer ik medewerkers om een cursus te volgen, alles over VCA en de mogelijkheden en hoe je van een RI&E tot een opleidingsplan komt. Dit alles op bijzondere locaties met bekende sprekers.

Als je medewerkers inplant voor cursussen of zelf een training moet volgen op het gebied van arbo en veiligheid, komen er geregeld vragen naar boven waar je niet direct een antwoord op weet. Wil jij samenkomen met mensen die in hetzelfde schuitje zitten om samen kennis en ervaringen te delen? Geef je dan op voor onze kennisbijeenkomsten.  Gegarandeerd krijg jij er een leuke, interessante en gezellige middag voor terug waar je ook nog iets van opsteekt! 

2x per jaar

De kennisbijeenkomst wordt geplant in het voorjaar en het najaar. Elke kennisbijeenkomst kijken we naar wat actueel is en waar je meer informatie over zou willen krijgen. Bijvoorbeeld onduidelijkheid over een wetswijziging, een nieuwe wet zoals de AVG, onderwerpen waar veel over te doen is; zoals de eiken processierups, biodiversiteit en ongelukken op het werk. Daarnaast vinden wij er altijd een perfecte locatie bij in het midden van het land!

Workshops

Door middel van korte workshops waarin veel interactie is kunnen vragen worden gesteld en wordt er dieper ingegaan op een bepaald onderwerp. De onderwerpen worden van te voren bekend gemaakt zodat je kunt aangeven bij welke workshops je aanwezig wilt zijn. Elke kennisbijeenkomst is er 1 gezamenlijk onderwerp waarna we met elkaar afsluiten. 

De kennisbijeenkomst is een mooie gelegenheid om kennis te maken met de gezichten achter AAB! Daarnaast ontmoet je (een deel) van onze docenten, kun je kennis maken met andere organisaties en ervaringen delen. 

Ben je enthousiast geworden en wil je hier bij zijn? Lees meer over de eerstvolgende kennisbijeenkomst en schrijf je direct in!