Even voorstellen: Patricia Ripassa - AAB Training & Opleiding

Even voorstellen: Patricia Ripassa

AAB Groep

Onze mensen zijn onze kracht. Zonder onze opleidingscoördinatoren, docenten en alle andere medewerkers zou AAB niet kunnen bestaan. Graag laten we jullie daarom kennis maken met onze nieuwe opleidingscoördinator; Patricia Ripassa. 

Hi Patricia, leuk om je te spreken. Vertel eens, hoe ben je bij AAB terecht gekomen?

“Ik ben bij AAB terecht gekomen via mijn oud-collega Evelien. We hebben samen gewerkt bij Randstad Nederland en ze tipte mij een poosje terug over een vacature bij AAB als opleidingscoördinator. De vacature tekst sprak mij zodanig aan dat ik ervoor koos om te solliciteren. Na een aantal hele leuke gesprekken en een assessment was de klik wederzijds goed! Ik kreeg de baan en was hier enorm blij mee!”

Wat vind je het leukst aan het werken bij AAB?

“Ik ben een hele nieuwe wereld in gestapt bij AAB. Ik heb zelf vele jaren binnen HR gewerkt dus ik kan hier weer erg veel leren, nieuwe mensen ontmoeten en mooie ervaringen opdoen. Bovenal ben ik blij dat ik in een enorm warm bad terecht ben gekomen. Iedereen is enthousiast, makkelijk in de omgang en we hebben allemaal oog voor elkaar. We hebben namelijk één gezamenlijk doel: ons werk zo goed mogelijk uitvoeren, het beste uit elkaar halen en hele mooie resultaten neerzetten. Ik ben heel erg blij dat ik onderdeel mag uitmaken van dit team.”

Zou je AAB aan iedereen aanbevelen?

“In hoeverre ik het nu kan beoordelen is AAB een hele professionele organisatie die meegaat met de nieuwste ontwikkelingen. Een organisatie waar je als medewerker meetelt en kansen krijgt om het beste uit jezelf te halen. Kortom, ik zou AAB zeker aan iedereen aanbevelen!

Ben jij nou ook benieuwd naar de kansen die AAB voor jou kan bieden? Kijk dan eens rond binnen

onze vacatures!