Evaluatie Combitraining veilig werken met de bladblazer en bosmaaier - AAB Training & Opleiding

Evaluatie Combitraining veilig werken met de bladblazer en bosmaaier

AAB Groep

Wij weten dat de tijd van de hardwerkende Nederlander kostbaar is. Daarom combineren wij onze trainingen, waar dit mogelijk is, heel graag. Zo hebben we laatst een combitraining gedraaid over het veilig werken met zowel de bladblazer als de bosmaaier. Door deze trainingen te combineren wisten onze cursisten binnen één dag weer hoe om te gaan met zowel de bladblazer als de bosmaaier. 

Doordat we deze twee trainingen gecombineerd hebben sloegen we twee vliegen in één klap. Onze hardwerkende cursisten hoefden zo maar één dag van hun werk te missen en wisten gelijk hoe ze veilig om konden gaan met de bladblazer en de bosmaaier. Deze praktische kennis konden ze direct toepassen in hun dagelijkse werkzaamheden. Wij zijn dan ook erg trots op de reacties die we ontvangen hebben na afloop van de training. 

Algemene beoordeling van een 9,1!

De training wordt door de deelnemers over het algemeen beoordeeld met een dikke 9,1! Met name de efficiëntie van deze training viel bij onze deelnemers zeer in de smaak. Wij proberen vanuit AAB altijd zoveel mogelijk aan onze klanten te denken en daarmee zoveel mogelijk in hun behoefte te voorzien.

“Super, ik vond het een hele goede training”

“Zeer interessant, zelfs dingen geleerd die ik nog niet wist”

“Leerzaam, vooral de nieuwe harnassen zijn geweldig”

Een kleine greep uit de reacties van onze deelnemers. 

Docent beoordeelt met een dikke 9,4!

Naast een kwalitatief goede training is het van cruciaal belang dat de lesstof ook op de juiste manier wordt overgebracht naar de deelnemers. Daarom vinden wij het belangrijk dat onze docenten praktische kennis van zaken hebben en daarnaast communicatief en verbaal sterk zijn.

Gelukkig zien we dit keer op keer terug komen in de beoordelingen van onze docenten.

“Bekwaam in het lesgeven van het leren omgaan met de bladblazer en de bosmaaier en ook over het veilig werken daarmee”

“Hele aardige man, legt alles goed en duidelijk uit”

“Rustige uitleg, duidelijk en heel erg leerzaam”

Wil je meer informatie of eens bekijken wat de mogelijkheden zijn omtrent combitrainingen? Neem dan eens volledig vrijblijvend contact met ons op!