​De Algemene Verordening Gegevensbescherming - AVG - AAB Training & Opleiding

​De Algemene Verordening Gegevensbescherming - AVG

Kwaliteit

Algemene Verordening Gegevensbescherming

De Algemene Verordening Gegevensbescherming AVG (of General Data Protection Regulation GDPR) is per 25 mei 2018 een feit. Iedere organisatie zal vanaf dan moeten voldoen aan de verplichting van deze Europese AVG wetgeving. Alleen noodzakelijke persoonsgegevens mogen op een zorgvuldige manier worden opgeslagen en verwerkt. Bij het overtreden van de AVG wetgeving kan een boete opgelegd worden van maximaal 20 miljoen euro of 4% van de wereldwijde jaaromzet. Voorkom een boete en laat je bedrijf ondersteunen bij de noodzakelijke acties om te voldoen aan de algemene verordening gegevensbescherming 2018!

Algemene Verordening Gegevensbescherming AVG interessant voor jou?

Wil je boetes voorkomen en voldoen aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming AVG? Laat je ondersteunen bij het inventariseren van de punten die niet conform de AVG wetgeving zijn ingericht. Op basis van deze zogenaamde Privacy nulmeting worden concrete verbeteradviezen voor verdere optimalisatie conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming AVG.

Neem contact met ons op voor meer informatie. 

Opleiding Privacy Officer

Je kunt ook zelf de opleiding Privacy Officer volgen.

De termen Privacy Officer en Functionaris Gegevensbescherming worden regelmatig door elkaar gebruikt. De AVG verwijst naar Functionaris Gegevensbescherming. In de praktijk wordt echter vaak de term Privacy Officer gebruikt.

Resultaat Privacy Officer opleiding

Na het volgen van de opleiding Privacy Officer ben je in staat je organisatie te ondersteunen met het voldoen aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Waardoor de organisatie in staat is aan de verplichtingen aan betrokkenen (eigenaar van persoonsgegevens) te voldoen.

Publicatie: 2018