Nieuwsoverzicht

De coronacrisis als een aanjager van een gezonder omgevingsbeleid Kwaliteit

De coronacrisis als een aanjager van een gezonder omgevingsbeleid

10 juni 2020 | Het lijkt er op dat het coronavirus langere tijd onder ons blijft en aanpassingen in de ruimtelijke ordening liggen in het verschiet. De impact op de inrichting van de leefomgeving en openbare ruimte in gemeenten hebben wellicht een blijvender karakter. 

Bekijk nieuwsbericht
Interview: Docent Peter, een bevlogen docent met veel humor en inlevingsvermogen AAB Groep

Interview: Docent Peter, een bevlogen docent met veel humor en inlevingsvermogen

29 mei 2020 | Voor elke cursusvraag wil AAB iemand kunnen inzetten die bij jouw organisatie past. Om dit te kunnen doen hebben we een grote pool aan docenten. Om je een beeld te geven van de docenten die AAB inzet, houden we elke maand een interview met een van onze toppers.

Bekijk nieuwsbericht
Oudere beroepschauffeurs langer de tijd om code 95 te volgen Arbo en Veiligheid

Oudere beroepschauffeurs langer de tijd om code 95 te volgen

15 mei 2020 | Voor beroepschauffeurs die geboren zijn voor 1 juli 1955 geldt dat zij voor 1 april 2020 alsnog de nascholing voor code 95 gevolgd moeten hebben. Maar hoe gaat je dat lukken, nu met de coronacrisis? 

Bekijk nieuwsbericht
E-learning Code 95 - 10 dagen norm vervalt Arbo en Veiligheid

E-learning Code 95 - 10 dagen norm vervalt

14 mei 2020 | Vanaf 18 mei kunnen er weer nascholingscursussen verzorgd worden. Zoals je vast wel weet is een nascholingscursus ook mogelijk met e-learning. Hiervoor geldt dat de e-learning 10 dagen van te voren beschikbaar is en wordt afgerond voor het klassikale-/praktijkgedeelte.  

Bekijk nieuwsbericht
Inwerkingtreding Omgevingswet uitgesteld Kwaliteit

Inwerkingtreding Omgevingswet uitgesteld

8 mei 2020 | De oorspronkelijke datum van 1 januari 2021, waarop de nieuwe omgevingswet in zou gaan, gaat niet gehaald worden. Minister Stientje van Veldhoven, voor Milieu en Wonen, meld dit in een brief aan de Eerste en Tweede Kamer: "de recente ontwikkelingen rond het coronavirus en de keuze van van het kabinet om de genomen maatregelen voorlopig te continueren, maken dat ik samen met de bestuurlijke partners ga bezien welk uitstel van de inwerkingtredingsdatum nodig is.

Bekijk nieuwsbericht
1 2 3 4 5 ... 16 Volgende