Nieuwsoverzicht

De sportseizoenen zijn weer begonnen: wees zuinig op de velden! AAB Groep

De sportseizoenen zijn weer begonnen: wees zuinig op de velden!

De sportseizoenen zijn weer begonnen en dat betekent dat alle amateurverenigingen in Nederland weer te maken krijgen met trainingsvelden die intensief gebruikt worden. Denk bijvoorbeeld aan een amateurvoetbalvereniging. Vaak zijn er een aantal trainingsvelden die gedurende elke avond door vier a vijf elftallen gebruikt worden. Hoe zorg je dat de speelvelden zolang mogelijk bespeelbaar en veilig blijven? Dat leer je in onze cursus beheer en onderhoud sportvelden.

Bekijk nieuwsbericht
Een prijsplafond op energie: dit is wat je nog meer kunt doen! AAB Groep

Een prijsplafond op energie: dit is wat je nog meer kunt doen!

Vanaf november komt er een prijsplafond op energie. Dit betekent goed nieuws voor veel huishoudens! Maar hoe gaat dit prijsplafond er nou precies uitzien? Wie hebben er voordeel van de lagere tarieven en wat kun je eventueel nog meer doen? 

Bekijk nieuwsbericht
Werken in de hitte: wat te doen? AAB Groep

Werken in de hitte: wat te doen?

Het is deze zomer enorm heet in Nederland. Met temperaturen die richting de 40 graden gaan, en daar soms zelfs overheen, wordt het risico met werken in deze hitte ook steeds groter. Waar moet je als werkgever op letten tijdens periodes van enorme hitte? En wat zijn als werknemer tips om goed om te gaan met de hitte? 

Bekijk nieuwsbericht
AAB wordt Kader Praktische Trainingen AAB Groep

AAB wordt Kader Praktische Trainingen

Al een aantal jaar is AAB Training en Opleiding onderdeel van Kader Academy B.V. Nog altijd zijn we druk bezig en zitten we middenin de transitie richting Kader. Om onze klanten zo min mogelijk te laten merken van de transitie willen we alles zo soepel mogelijk laten verlopen. AAB Training en Opleiding gaat zometeen verder onder de naam Kader Praktische Trainingen. 

Bekijk nieuwsbericht
Zout strooien in de zomer? Dit is waarom! AAB Groep

Zout strooien in de zomer? Dit is waarom!

Met temperaturen onder het vriespunt zijn het bekende taferelen op de Nederlandse wegen: strooiwagens. Veel mensen zullen dan ook raar opgekeken hebben toen ze afgelopen week strooiwagens over de wegen zagen rijden. Toch is het strooien van zout ook met extreme hitte erg belangrijk. Waarom? Dan vertellen we je graag meer over. 

Bekijk nieuwsbericht
1 2 3 4 5 ... 26 Volgende