Nieuwsoverzicht

Begeleiden van mensen in de Participatiewet Arbo en Veiligheid

Begeleiden van mensen in de Participatiewet

13 september 2019 | Vanwege de voordelen die het aannemen van mensen uit de Participatiewet met zich meebrengt, krijgen steeds meer medewerkers te maken met andere vormen van begeleiden. Waar moet je rekening mee houden?

Bekijk nieuwsbericht
Verhoogd risico op verspreiding van legionella Milieu

Verhoogd risico op verspreiding van legionella

30 augustus 2019 | Het aantal patiënten met legionella in Nederland neemt toe. In 2018 waren er 584 patiënten met longontsteking door legionella in Nederland. Het lijkt er op dat een aantal van deze patiënten ziek zijn geworden door het inademen van legionellabacteriën die uit een afvalwaterzuiveringsinstallatie komen.

Bekijk nieuwsbericht
Pictogrammenposter AAB AAB Groep

Pictogrammenposter AAB

16 juli 2019 | Weet jij waar je moet verzamelen in geval van brand op locatie, weet jij wat een etiket met een dode vis/boom betekent? Deze en meer pictogrammen vind je op onze poster!

Bekijk nieuwsbericht
Veilig werken langs de weg - nog steeds niet vanzelfsprekend Arbo en Veiligheid

Veilig werken langs de weg - nog steeds niet vanzelfsprekend

4 juni 2019 | Het ontbreken van pionnen, geen verkeersborden met een verminderde snelheidsaanduiding, geen signaalkleding en geen persoonlijke beschermingsmiddelen. Een hoveniersbedrijf heeft een boete van 15.600 euro gekregen omdat medewerkers zich niet aan de veiligheidseisen hebben gehouden. Hoe kan dit gebeuren? En nog belangrijker misschien wel, hoe kan dit voorkomen worden?

Bekijk nieuwsbericht
Meeste tekenbeten in juni en juli - wat kun je doen? Groen

Meeste tekenbeten in juni en juli - wat kun je doen?

4 juni 2019 | Juist tijdens het hemelvaarts- en pinksterweekend trekken mensen eropuit, wat is terug te zien in de meldingen bij tekenradar. Juni en juli zijn goed voor bijna de helft van de jaarlijkse meldingen.

Bekijk nieuwsbericht
1 2 3 4 5 ... 10 Volgende