Nieuwsoverzicht

Een duurzaam en werkbaar opleidingsplan AAB Groep

Een duurzaam en werkbaar opleidingsplan

4 januari 2021 | Als organisatie krijg je te maken met verplichte trainingen om de veiligheid van medewerkers te waarborgen. Herhalingstrainingen en trainingen gericht op de persoonlijke ontwikkeling van de medewerker. Een hele uitdaging om alle opleidingen goed in kaart te brengen! Een bijkomende uitdaging is medewerkers te stimuleren om te leren. 

Bekijk nieuwsbericht
Veilig werken met rolsteigers nog steeds niet vanzelfsprekend Arbo en Veiligheid

Veilig werken met rolsteigers nog steeds niet vanzelfsprekend

18 december 2020 | Op 20 november bracht Inspectie SZW het bericht naar buiten dat er buitensporig veel onveilige situaties zijn bij professioneel gebruik van rolsteigers. En dat niet alleen: ook zijn er nog steeds werkgevers die geen risico- inventarisatie en evaluatie hebben. 

Bekijk nieuwsbericht
​Oeps.. Foutje! Hoe voorkom je dat met bloemen ingezaaide bermen en perken per ongeluk toch gemaaid worden? Groen

​Oeps.. Foutje! Hoe voorkom je dat met bloemen ingezaaide bermen en perken per ongeluk toch gemaaid worden?

13 november 2020 | Meer dan ooit staan landschapsbeleving en biodiversiteit hoog in het vaandel. Bermen worden ingezaaid met bloemen, vlindertuinen komen tot stand en velden worden ingericht als stadsnatuurreservaat. Een prachtig gezicht en goed voor de biodiversiteit!

Bekijk nieuwsbericht
​Vrijwillig betekent niet vrijblijvend Groen

​Vrijwillig betekent niet vrijblijvend

18 september 2020 | ”Gevaren lijken te worden onderschat en gebagatelliseerd”. Inspectie SZW deelt een belangrijk onderzoek naar veilig werken onder vrijwilligers in de sector bos en natuur. Lang niet altijd blijkt veilig werken vanzelfsprekend.

Bekijk nieuwsbericht
Ontwikkelingsfonds Wij Techniek AAB Groep

Ontwikkelingsfonds Wij Techniek

16 september 2020 | Het ontwikkelingsfonds voor de technische installatiebranche. Wij Techniek is een samenwerkingsverband van de vakbonden CNV Vakmensen, De Unie en FNV metaal en de werkgeversorganisaties NVKL en Techniek Nederland. 

Bekijk nieuwsbericht
1 2 3 4 5 ... 19 Volgende