Nieuwsoverzicht

Geef vogels de ruimte tijdens het broedseizoen! AAB Groep

Geef vogels de ruimte tijdens het broedseizoen!

Het is belangrijk dat vogels tijdens het broedseizoen niet gestoord worden. In het broedseizoen zijn nesten en rustplaatsen erg belangrijk voor de broedcyclus. De broedcyclus begint bij de paarvorming en eindigt wanneer de jongen voor zichzelf kunnen zorgen. Voor veel vogels zit dit gemiddeld tussen de maanden mei en juli. 

Bekijk nieuwsbericht
Nieuw bij Kader Academy: veilig werken met diisocyanaten AAB Groep

Nieuw bij Kader Academy: veilig werken met diisocyanaten

Een aanvullende REACH-restrictie bepaalt dat elke gebruiker van een product met diisocyanaten op 24 augustus dit jaar een opleiding moet hebben afgerond over veilig werken met deze stoffen. Het is de eerste keer dat REACH zo’n opleiding verplicht. 

Bekijk nieuwsbericht
Taalbarrières op de werkvloer: een risico voor de veiligheid AAB Groep

Taalbarrières op de werkvloer: een risico voor de veiligheid

Om arbeidsongevallen in de bouw en industrie te voorkomen is goede arbeidsveiligheid ontzettend belangrijk. Preventie is hier een groot en essentieel onderdeel van. Maar wat als er bij het geven van veiligheidsinstructies een taalbarrière is met een aantal werknemers? In deze blog geven we 8 tips hoe je hier als leidinggevende mee om kunt gaan.

Bekijk nieuwsbericht
Dag van het water: veilig werken op, langs of in het water! AAB Groep

Dag van het water: veilig werken op, langs of in het water!

Woensdag 22 maart was het Wereld Waterdag! Onze aardbol bestaat voor 75% uit water en het is een essentieel deel van ons overlevingsproces, het is dus heel belangrijk om goed met water om te gaan. Omdat water driekwart van onze aardbol in beslag neemt wordt er vanzelfsprekend ook veel gewerkt in en rondom het water. Om dit allemaal zo veilig mogelijk te laten plaatsvinden bieden wij verschillende cursussen aan. 

Bekijk nieuwsbericht
Aan de slag met de Omgevingswet! AAB Groep

Aan de slag met de Omgevingswet!

Op donderdag 16 maart zette Minister Hugo de Jonge van Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening zijn handtekening onder het Koninklijk Besluit. Daarmee werd de datum van inwerktreding van de Omgevingswet op 1 januari 2024 vastgesteld. 

Bekijk nieuwsbericht
1 2 3 4 5 ... 30 Volgende