Nieuwsoverzicht

Subsidieregeling Colland Arbeidsmarkt AAB Groep

Subsidieregeling Colland Arbeidsmarkt

5 november 2019 | Wist je dat veel van de trainingen van AAB in aanmerking komen voor de subsidies van Colland Arbeidsmarkt? Zowel werkgevers als werknemers kunnen eenvoudig subsidie aanvragen. Per sector staat overzichtelijk gegroepeerd welke cursussen in aanmerking komen. 

Bekijk nieuwsbericht
Persoonsregistratie kraanmachinisten en machinisten funderingsmachine Arbo en Veiligheid

Persoonsregistratie kraanmachinisten en machinisten funderingsmachine

4 november 2019 | Per 1 januari 2020 wordt het wettelijk systeem van persoonscertificatie voor kraanmachinisten en machinisten funderingsmachine, vervangen. Het wordt vervangen door een systeem van persoonsregistratie. Dit gebeurt door een wetswijziging vanuit het Ministerie SZW.

Bekijk nieuwsbericht
Je leven lang jezelf blijven ontwikkelen tijdens het werkende leven AAB Groep

Je leven lang jezelf blijven ontwikkelen tijdens het werkende leven

4 oktober 2019 | Je leven lang leren. Dat is de wens van het kabinet en dat vraagt om investeringen. Om werkgevers te stimuleren om medewerkers opleidingen te laten volgen, kunnen opleidingskosten voor een opleiding voor een andere functie binnen hetzelfde bedrijf afgetrokken worden van de transitievergoeding. 

Bekijk nieuwsbericht
Eerlijk, Gezond en Veilig Werk Arbo en Veiligheid

Eerlijk, Gezond en Veilig Werk

24 september 2019 | Op 30 oktober 2019 organiseert het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid een bijeenkomst met diverse vraagstukken, zoals: Hoe kun je als werkgever en medewerker samen zorgen voor een eerlijke, gezonde en veilige werksfeer? 

Bekijk nieuwsbericht
Begeleiden van mensen in de Participatiewet Arbo en Veiligheid

Begeleiden van mensen in de Participatiewet

13 september 2019 | Vanwege de voordelen die het aannemen van mensen uit de Participatiewet met zich meebrengt, krijgen steeds meer medewerkers te maken met andere vormen van begeleiden. Waar moet je rekening mee houden?

Bekijk nieuwsbericht
1 2 3 4 5 ... 11 Volgende