Nieuwsoverzicht

Wat moet je doen als machinist met TCVT-certificaat? Arbo en Veiligheid

Wat moet je doen als machinist met TCVT-certificaat?

25 februari 2020 | Per 1 januari 2020 vervangt het ministerie van SZW het systeem van persoonscertificering door een systeem van persoonsregistratie. Inhoudelijk blijft de wijze van behalen van een registratie min of meer gelijk aan certificatie. Belangrijkste wijziging is dat een CBI (DNVGL) het certificaat na 1 januari 2020 niet meer zal verstrekken, maar TCVT RA een registraat verstrekt namens de Minister.

Bekijk nieuwsbericht
Samenwerking MidZuid AAB Groep

Samenwerking MidZuid

18 februari 2020 | Al een aantal jaren mogen we voor MidZuid trainingen verzorgen. Denk aan VCA basisveiligheid, Veilig werken met een motorkettingzaag, Veilig werken langs de weg, Wet natuurbescherming en verschillende communicatietrainingen.

Bekijk nieuwsbericht
Blog: Geen enkele training is hetzelfde AAB Groep

Blog: Geen enkele training is hetzelfde

7 februari 2020 | Dat geen enkele training hetzelfde uitpakt blijkt wel bij de combinatie cursus motorkettingzaag/bosmaaier herhaling, bij gemeente Voorst. In anderhalve dag worden 7 deelnemers bijgepraat over de veiligheid en geconfronteerd met hoe het er dagelijks aan toe gaat. De eerste dag mag ik erbij aanwezig zijn en kom echt alles te weten over de kettingzaag.

Bekijk nieuwsbericht
De eikenprocessierups komt vroeg dit jaar Groen

De eikenprocessierups komt vroeg dit jaar

31 januari 2020 | Door de zachte winter wordt de eikenprocessierups vroeg verwacht dit jaar. Direct aan de slag dus met een bestrijdingsplan! De overlast van de eikenprocessierups was vorig jaar ruim drie keer zo groot dan anders. 

Bekijk nieuwsbericht
Blog: Deskundig Asbest Acceptant bij de GAD AAB Groep

Blog: Deskundig Asbest Acceptant bij de GAD

24 januari 2020 | De GAD heeft vier scheidingsstations in de regio Gooi en Vechtstreek. Hier wordt voornamelijk huishoudelijk afval ingezameld, zoals restafval, spaarlampen, matrassen, vloerbedekking, kringloopgoederen, maar ook asbest(houdend) materiaal. 

Bekijk nieuwsbericht
1 2 3 4 5 ... 13 Volgende