Nieuwsoverzicht

Evaluatie Hulpverlening Geïsoleerde Arbeid (HGA) Milieu

Evaluatie Hulpverlening Geïsoleerde Arbeid (HGA)

Werk jij veel individueel? Met name in de buitenruimte, op de milieustraat of in het rioleringsbeheer? Mocht er wat gebeuren, moet je wel voor jezelf kunnen zorgen. Dat leer je in onze HGA training. De Hulpverlening Geïsoleerde Arbeid. Natuurlijk vinden wij dat onze trainingen aan de norm voldoen, maar we hebben nog liever dat onze cursisten het aan je vertellen! 

Bekijk nieuwsbericht
De Digitale RI&E is de toekomst! Arbo

De Digitale RI&E is de toekomst!

Bekijk nieuwsbericht
Evaluatie Basisveiligheid Openbare Ruimte (BVO) AAB Groep

Evaluatie Basisveiligheid Openbare Ruimte (BVO)

Jaarlijks krijgen nog altijd meer dan 200.000 werknemers een arbeidsongeval. De Arbowet schrijft niet voor niets voor dat het belangrijk is om je medewerkers duidelijke instructies te geven en indien nodig op te leiden. Vooral bij risicovolle werkzaamheden is dit heel erg belangrijk. 

Bekijk nieuwsbericht
Hier moet je op letten bij de keuring van arbeidsmiddelen Arbo

Hier moet je op letten bij de keuring van arbeidsmiddelen

Onderhoud van arbeidsmiddelen is belangrijk om veilig en gezond te kunnen werken. Daarnaast geldt voor sommige arbeidsmiddelen ook een keuringsverplichting. Waarom is dat? En waar moet je op letten?

Bekijk nieuwsbericht
Hoe kies ik de juiste preventiemedewerker? Arbo

Hoe kies ik de juiste preventiemedewerker?

Als werkgever ben je verplicht om ten minste één preventiemedewerker aan te stellen. Uit onderzoek van TNO blijkt dat in 2019 ruim een kwart van de organisatie geen Preventiemedewerker heeft aangesteld. De Preventiemedewerker is bezig met het bevorderen van de arbeidsveiligheid. Maar hoe kies je die preventiemedewerker? Wij geven je enkele aandachtspunten.

Bekijk nieuwsbericht
1 2 3 4 5 ... 24 Volgende