Nieuwsoverzicht

​Vrijwillig betekent niet vrijblijvend Groen

​Vrijwillig betekent niet vrijblijvend

18 september 2020 | ”Gevaren lijken te worden onderschat en gebagatelliseerd”. Inspectie SZW deelt een belangrijk onderzoek naar veilig werken onder vrijwilligers in de sector bos en natuur. Lang niet altijd blijkt veilig werken vanzelfsprekend.

Bekijk nieuwsbericht
Ontwikkelingsfonds Wij Techniek AAB Groep

Ontwikkelingsfonds Wij Techniek

16 september 2020 | Het ontwikkelingsfonds voor de technische installatiebranche. Wij Techniek is een samenwerkingsverband van de vakbonden CNV Vakmensen, De Unie en FNV metaal en de werkgeversorganisaties NVKL en Techniek Nederland. 

Bekijk nieuwsbericht
OOM Subsidie AAB Groep

OOM Subsidie

16 september 2020 | Ben je als bedrijf actief in de metaalbewerking, dan kun je in aanmerking komen voor OOM tegemoetkomingen in scholingskosten. 

Bekijk nieuwsbericht
SOOB Subsidie AAB Groep

SOOB Subsidie

16 september 2020 | Op het gebied van veiligheid en verplichte nascholing voor de transport en logistieke sector heb je de mogelijkheid om SOOB subsidie aan te vragen.

Bekijk nieuwsbericht
In één klap is je RI&E niet meer actueel Arbo en Veiligheid

In één klap is je RI&E niet meer actueel

11 september 2020 | Met de uitbraak van het Coronavirus is voor veel bedrijven de normale gang van zaken totaal veranderd. Je wordt geconfronteerd met beperkingen en probeert hier zo goed mogelijk mee om te gaan. Heb je er aan gedacht dat de pandemie met de bijkomende regels en richtlijnen invloed heeft op de bestaande Risico- Inventarisatie en Evaluatie?

Bekijk nieuwsbericht
1 2 3 4 5 ... 18 Volgende