Nieuwsoverzicht

Werkgevers moeten blootstelling aan gevaarlijke stoffen en beroepsziekten terugdringen Arbo

Werkgevers moeten blootstelling aan gevaarlijke stoffen en beroepsziekten terugdringen

21 oktober 2021 | Uit het nieuwe rapport van Inspectie SZW over de periode 2016-2022 blijkt dat het bij bedrijven ontbreekt aan kennis over de aanwezigheid van gevaarlijke stoffen. Maar ook de acute en chronische risico's die medewerkers lopen als ze werken met deze gevaarlijke stoffen. Daarnaast blijkt dat de mate waarin medewerkers worden blootgesteld vaak niet helder is. 

Bekijk nieuwsbericht
ISO 45001 bij Gildebor Kwaliteit

ISO 45001 bij Gildebor

22 juli 2021 | Nog net voor de zomer werd er feest gevierd bij Gildebor. Na een intensief traject van een aantal maanden werd het ISO 45001 certificaat officieel overhandigd. We spreken met Bennie Haafkes over de keuze voor ISO 45001 in plaats van VCA. 

Bekijk nieuwsbericht
Uitnodiging Vakbeurs Openbare Ruimte 2021 AAB Groep

Uitnodiging Vakbeurs Openbare Ruimte 2021

14 juni 2021 | Hierbij nodigen we je van harte uit om ons te ontmoeten tijdens de Vakbeurs Openbare Ruimte op 22 en 23 september in de Jaarbeurs Utrecht. Wij staan op ons oude vertrouwde plekje op standnummer 3.1.28. 

Bekijk nieuwsbericht
De trainers van AAB bekijken wat de deelnemers op dat moment nodig hebben Groen

De trainers van AAB bekijken wat de deelnemers op dat moment nodig hebben

11 juni 2021 | Voor het vakblad 'De Hovenier' werden Karen Goedvree (Manager), Anna van Zalk (Opleidingscoördinator) en Paul van Bijsterveldt (Docent) geïnterviewd over het reilen en zijlen bij AAB Training en Opleiding. 

Bekijk nieuwsbericht
Werk je in het groen? Blijf controleren op tekenbeten! Groen

Werk je in het groen? Blijf controleren op tekenbeten!

Werk je in het groen? Dan heb je meer kans om een tekenbeet op te lopen. Controleer jezelf daarom altijd goed op tekenen! Doe dit systematisch met het stappenplan:

Bekijk nieuwsbericht
1 2 3 4 5 ... 21 Volgende