Nieuwsoverzicht

Veiligheid op en rond het water: leer de risico’s van het waadpak AAB Groep

Veiligheid op en rond het water: leer de risico’s van het waadpak

Het werken op of langs het water brengt veel risico’s met zich mee. Wanneer je een waadpak draagt kan het lastig zijn om jezelf in een benarde situatie uit het water te tillen. Deze cursus gaat jou leren om met dit soort situaties om te gaan. Hoe leer je om de risico’s die het dragen van een waadpak met zich meebrengen op te vangen?

Bekijk nieuwsbericht
Kabinet slaat januaritijdvak voor STAP-budget over AAB Groep

Kabinet slaat januaritijdvak voor STAP-budget over

Het STAP-budget, oftewel Stimulering Arbeidsmarkt Positie budget is een vergoeding voor scholing. Om werkzoekenden een betere kans op de arbeidsmarkt te geven en tegelijkertijd werkenden een bredere ontwikkeling aan te bieden heeft de overheid deze subsidie in het leven geroepen. Elke 2 maanden start er een nieuwe aanvraagperiode. Het kabinet heeft besloten om het aanvraagtijdvak van januari 2023 over te slaan.

Bekijk nieuwsbericht
Hoe verklein je de afstand tussen kantoor- en buitendienstmedewerkers? AAB Groep

Hoe verklein je de afstand tussen kantoor- en buitendienstmedewerkers?

Medewerkers op kantoor hebben vaak een afstand tot de buitendienstmedewerkers. Waar hebben zij mee te maken? Hoe zit dat nu met de Wet- en regelgeving tijdens de werkzaamheden? Steeds meer organisatie kiezen ervoor om de kantoormedewerkers te betrekken met wat er buiten gebeurd. Zo heeft een grote gemeente in het noorden van het land ervoor gekozen om hier wat op een laagdrempelige manier wat mee te doen. 

Bekijk nieuwsbericht
AAB wordt Kader maar de bekende gezichten blijven. Deze week is Jenneke aan het woord! AAB Groep

AAB wordt Kader maar de bekende gezichten blijven. Deze week is Jenneke aan het woord!

Het is al een tijdje bekend dat de naam AAB Training en Opleiding gaat komen te vervallen. AAB wordt volledig geïntegreerd in de Kader Academy. Hoe reageren ze hier binnen AAB zelf op? Veranderen er dingen intern en het belangrijkst: veranderen er dingen voor de klanten? In deze serie gaan we met ze in gesprek. Vandaag de beurt aan opleidingscoördinator Jenneke Loef-Brink. 

Bekijk nieuwsbericht
Kader Academy leidt energiecoaches van Den Helder op! AAB Groep

Kader Academy leidt energiecoaches van Den Helder op!

Vanaf 10 oktober worden er energiecoaches ingezet in Den Helder om samen met bewoners het energiegebruik terug te dringen. Deze energiecoaches werden opgeleid in onze opleiding tot Energiecoach.

Bekijk nieuwsbericht
1 2 3 4 5 ... 28 Volgende