Woningen - Maatwerk - AAB Training & Opleiding

Energie Prestatie Advies (EPA) - Woningen - Maatwerk

Adviseren over de mogelijkheden voor energiebesparende maatregelen en de software daaromtrent toepassen

Doelgroep opleiding EPA-W Maatwerk

De opleiding EPA-W maatwerkadvies richt zich op medewerkers van o.a. ingenieursbureaus, bouwkundige adviesbureaus, architectenbureaus, installatiebureaus, makelaarskantoren, woningcorporaties, gemeentes etc. Ook is de opleiding bedoeld voor iedereen die geconfronteerd wordt met vragen over EPBD. U dient in ieder geval de opleiding EPA-W adviseur gevolgd te hebben.

Doel

Na het volgen van de EPA cursus - maatwerkadviseur woningen bent u in staat te adviseren over de mogelijkheden voor energiebesparende maatregelen en kunt u de software daaromtrent toepassen. U kunt antwoord geven op vragen zoals: ‘welke energiebesparende maatregelen kunnen genomen worden om het Energie-Index of het Energielabel te verbeteren? Is dit technisch /economisch haalbaar? En welke consequenties heeft dit voor het binnenmilieu?’

Resultaat

Na het volgen van de opleiding EPA-W maatwerkadvies ontvangt u een bewijs van deelname. Hiermee kunt u aantoonbaar maken dat u de vereiste opleiding heeft gevolgd om maatwerkadvies voor woningen te mogen uitbrengen.

Startdata

Staan er geen data gepland of komen data en locatie je niet uit? Neem contact met ons op via info@aabgroep.nl of 0341-499744 zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. Of schrijf je in zonder datum, dan nemen we contact met je op zodra er nieuwe data worden gepland.

Inhoud opleiding EPA-W Maatwerk

De praktijkgerichte opleiding EPA-W maatwerkadvies behandelt de volgende onderwerpen:

  • Uitleg ISSO 82.2, maatwerkadvies algemeen.
  • Praktijkopname van maatwerkadvies.
  • Verwerken praktijkopname tot schriftelijke rapportage. Verwerken schriftelijke rapportage in de software (VABI). Opstellen van een functioneel maatwerkadvies.
  • Bespreking en advisering maatwerkadvies naar de klant.

Tijdsduur opleiding EPA-W Maatwerk

Cursusduur: 2 dagen

Certificaat opleiding EPA-W Maatwerk

Na deelname aan de cursus ontvangt de cursist een persoonlijk certificaat.

Inschrijven Offerte Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht van de geplande cursussen in jouw branche.