Milieuauditor - AAB Training & Opleiding

Milieuauditor

Voldoet het milieumanagementsysteem aan ISO 14001 en is het doeltreffend en doelmatig

Doelgroep Auditor

De opleiding milieuauditor is bestemd voor milieucoördinatoren/medewerkers waarbij interne auditing van het milieumanagementsysteem tot hun takenpakket behoort. Deze cursus interne audit ISO 14001 is tevens geschikt voor personen die milieumanagementsystemen moeten beoordelen voor derden.

Doel Auditor milieu

De interne milieu-audits (ISO 14001) vormen binnen elke organisatie een nuttig intern instrument om de goede werking van uw milieuzorgsysteem te beoordelen. De uitkomsten van de milieu-audits geven u mogelijkheden tot verbetering van de milieuprestaties van de organisatie (PDCA cirkel).

Aangezien het uitvoeren van milieu-audits zich vooral richt op de beoordeling van de bedrijfsmilieu-aspecten en het controleren op de naleving van wettelijke eisen is deze training een vereiste voor het goed kunnen uitvoeren van de milieu-audit.

Resultaat Auditor

Na het volgen van deze cursus audit ISO 14001 bent u in staat vast te stellen of het milieumanagementsysteem voldoet, doeltreffend en doelmatig is.

Startdata

Staan er geen data gepland of komen data en locatie je niet uit? Neem contact met ons op via info@aabgroep.nl of 0341-499744 zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. Of schrijf je in zonder datum, dan nemen we contact met je op zodra er nieuwe data worden gepland.

Inhoud Auditor milieu

Onze betrokken en ervaren medewerkers bieden een praktijkgerichte opleiding interne audit ISO 14001 met veel bedrijfsgerichte opdrachten en cases.

In iedere cursus interne auditor wordt het volgende behandeld:

  • doel en inhoud van in- en externe auditing;
  • interpretatie ISO 14001 norm;
  • eisen interne audit ISO 14001 (normen en normstellingen);
  • auditplanning, uitvoering en rapportage;
  • follow up/verbeterprocessen.

Deelnemers Auditor

Aantal deelnemers: maximaal 10 personen

Tijdsduur

Cursusduur: 2 dagen

Certificaat Auditor milieu

Na deelname aan de cursus ontvangt de cursist een persoonlijk certificaat en kunt u aantonen dat u vakbekwaam auditor bent.

Inschrijven Offerte Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht van de geplande cursussen in jouw branche.