Examen Deskundig Asbest Acceptant - DAA - AAB Training & Opleiding

Examen Deskundig Asbest Acceptant - DAA

De training DAA afsluiten met een examen

Examen deskundig asbest acceptant - DAA

Aansluitend van de training DAA kun je het examen afleggen. Dit is niet verplicht. Wil je het examen afleggen dan kun je je hier inschrijven op de datum en locatie van je voorkeur. 

Wie is de doelgroep

Je hebt je ingeschreven voor de cursus DAA of hebt hem net afgerond. Als medewerker en verantwoordelijke op milieustraten, afvalpunten, afvalsoorteerbedrijven en puinbrekers wil je voldoen aan de gestelde eisen volgens de SC-580.

Wat kun je verwachten

Het examen DAA vindt aansluitend aan de training Deskundig Asbest Acceptant plaats van 16.00 tot 17.00 uur. 

  • Het examen toetst of de kandidaat de kennis en praktische vaardigheden bezit voor een veilige en deskundige acceptatie van asbest(verdacht) afval. Dit doen we op basis van de toetsingseisen van Ascert.
  • Het theorie-examen bestaat uit 20 meerkeuzevragen en een onderdeel materiaalherkenning met 10 vragen. In totaal worden er 30 vragen getoetst.
  • Bij het voldoende afsluiten van het examen, ontvangt de cursist het certificaat Deskundig Asbest Acceptant, welke een geldigheidsduur heeft van 10 jaar.
  • Prijs examen is inclusief afdracht Ascert.

Hoe meld ik mij aan voor het examen

Bij 'startdata' in het cursusmenu vind je de geplande data voor het examen. Hier kun jij je direct inschrijven. Je kunt ook een offerte opvragen en je in één keer aanmelden voor zowel de cursusdag als het examen. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op via info@aabgroep.nl of 0341-499744.

Inschrijven Offerte Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht van de geplande cursussen in jouw branche.