Asbestfeiten - AAB Training & Opleiding

Asbestfeiten

Kennis opfrissen over deskundig handhaven, toezichthouden en asbestbeleid invullen

Doelgroep cursus asbestfeiten

De cursus Asbestfeiten is bedoeld voor: Handhavers, toezichthouders, vastgoedbeheerders en (asbest)beleidsmakers binnen gemeenten en woningcorporaties. En voor asbestdeskundigen die hun kennis willen opfrissen.

Doel

Door de steeds veranderende asbest wet- en regelgeving verandert het houden van toezicht, het handhaven van deze wet- en regelgeving en het ontwikkelen van beleid sterk.

De asbest wet- en regelgeving is voortdurend in beweging. Deze training biedt je altijd de meest recente normen, denk hierbij bijvoorbeeld aan de nieuwe SC 530 en SC 540, het nieuwe bouwbesluit, de nieuwe NEN-normen en nieuwe grenswaarden.

Resultaat 

Na de training weet jij hoe je volgens de laatste wet- en regelgeving met het thema asbest werkt binnen jouw organisatie

Startdata

Staan er geen data gepland of komen data en locatie je niet uit? Neem contact met ons op via info@aabgroep.nl of 0341-499744 zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. Of schrijf je in zonder datum, dan nemen we contact met je op zodra er nieuwe data worden gepland.

Wat kun je verwachten?

Een ééndaagse training gericht op de dagelijkse praktijk van onder andere gemeenten. 

U krijgt les van een ervaren docent met kennis van de dagelijkse asbestpraktijk

Deelnemers cursus asbestfeiten

Aantal deelnemers: maximaal 15 personen

Tijdsduur

Cursusduur: 1 dag

Certificaat cursus asbestfeiten

Na deelname aan de cursus ontvangt de cursist een persoonlijk certificaat.

Inschrijven Offerte Meer