Asbestfeiten - AAB Training & Opleiding

Asbestfeiten

Kennis opfrissen over deskundig handhaven, toezichthouden en asbestbeleid invullen

Cursus asbestfeiten

Een asbestveilige werkomgeving start met de juiste kennis. Met de cursus asbestfeiten ben je op de hoogte van alle meest recente ontwikkelingen.

Wie is de doelgroep

De cursus Asbestfeiten is bedoeld voor: Handhavers, toezichthouders, vastgoedbeheerders en (asbest)beleidsmakers binnen gemeenten en woningcorporaties. En voor asbestdeskundigen die hun kennis willen opfrissen.

Wat is het doel

Door de steeds veranderende asbest wet- en regelgeving verandert het houden van toezicht, het handhaven van deze wet- en regelgeving en het ontwikkelen van beleid sterk.

De asbest wet- en regelgeving is voortdurend in beweging. Deze training biedt je altijd de meest recente normen, denk hierbij bijvoorbeeld aan de nieuwe SC 530 en SC 540, het nieuwe bouwbesluit, de nieuwe NEN-normen en nieuwe grenswaarden.

Welk resultaat bereik je

Na de training weet jij hoe je volgens de laatste wet- en regelgeving met het thema asbest werkt binnen jouw organisatie.

Wil je meer informatie?

Vraag voor meer informatie een offerte bij ons op, download de brochure, of neem contact op via info@aabgroep.nl of 0341-499744.

Startdata

Staan er geen data gepland of komen data en locatie je niet uit? Neem contact met ons op via info@aabgroep.nl of 0341-499744 zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. Of schrijf je in zonder datum, dan nemen we contact met je op zodra er nieuwe data worden gepland.

Wat kun je verwachten?

Een ééndaagse training gericht op de dagelijkse praktijk van onder andere gemeenten. 

Je krijgt les van een ervaren docent met kennis van de dagelijkse asbestpraktijk

Hoeveel deelnemers in een groep

Aantal deelnemers: maximaal 15 personen

Incompany of open inschrijving

Deze cursus wordt voornamelijk incompany georganiseerd. De inhoud wordt afgestemd per organisatie en de docent neemt vooraf contact met je op. Vraag een offerte op voor de mogelijkheden. 

Wat zijn relevante of vervolgtrainingen

Kijk ook eens bij de cursus asbest voorlichting, asbestherkenning en asbestdeskundige. Bekijk de categorie asbest voor al onze asbest trainingen

Hoe lang duurt de cursus

Cursusduur: 1 dag

Wat staat er op mijn certificaat

Na deelname aan de cursus ontvangt de cursist een persoonlijk certificaat.

Offerte Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht van de geplande cursussen in jouw branche.