KAM coördinator  - AAB Training & Opleiding

KAM coördinator

Ontwikkel, beheer en onderhoud het KAM managementsysteem binnen uw organisatie

Doelgroep opleiding KAM coördinator

De KAM coordinator opleiding is geschikt voor medewerkers die zich bezig (gaan) houden met werkzaamheden op het gebied van Kwaliteit, Arbo en/of Milieu (KAM) en/of medewerkers die de functie van intern KAM coördinator (gaan) uitvoeren binnen de eigen organisatie. De benodigde vooropleiding is minimaal mbo denk- of werkniveau.

Doel

Heeft u een coördinerende, adviserende of ondersteunende rol bij de ontwikkeling van KAM managementsystemen? Hiermee voldoet uw organisatie niet alleen aan een aantal wettelijke verplichtingen, maar kunt u ook voorzien in de behoefte van opdrachtgevers. Volg onze KAM coördinator opleiding en vergroot de kansen van uw organisatie.

Resultaat

Na het volgen van onze praktijkgerichte KAM coördinator opleiding bent u in staat KAM zorgsystemen te ontwikkelen, beheren en onderhouden.

Startdata

Staan er geen data gepland of komen de geplande data je niet uit? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken via 0341-499744 of info@aabgroep.nl. Wil je liever op de wachtlijst komen zodat we je op de hoogte kunnen houden van nieuwe data? Schrijf je dan in via het inschrijfformulier zonder d

Inhoud opleiding KAM coördinator

Onze betrokken en deskundige docenten bieden een praktijkgerichte KAM coördinator opleiding. Zij hebben aantoonbare praktijkervaring opgedaan met de onderwerpen van bespreking. Onder andere de volgende onderwerpen staan centraal in deze KAM opleiding:

  • wet- en regelgeving;
  • interne auditing;
  • Risico Inventarisatie en Evaluatie (RIE);
  • formulering beleid;
  • opzetten en onderhouden van zorgsystemen op het gebied van kwaliteit (ISO 9001), Arbo (OHSAS 18001) en Milieu (ISO 14001);
  • opstellen, presenteren en realiseren van actieplannen.

Deelnemers

Aantal deelnemers: maximaal 12 personen

Tijdsduur opleiding KAM coördinator

De cursus KAM coördinator bestaat uit 10 lesdagen gedurende 1 dag per week en wordt afgesloten met een eindtoets en presentatie van een werkopdracht.

Certificaat opleiding KAM coördinator

Na deelname aan de cursus ontvangt de cursist een persoonlijk certificaat

Inschrijven Offerte Meer