Interne auditor - AAB Training & Opleiding

Interne auditor

Je bent in staat vast te stellen of het kwaliteitsmanagementsysteem voldoet, doeltreffend en doelmatig is

Doelgroep opleiding auditor

De opleiding auditor is bestemd voor kwaliteitsfunctionarissen of medewerkers waarbij interne auditing tot hun takenpakket behoort. De opleiding interne auditor is tevens geschikt voor personen die managementsystemen moeten beoordelen van derden, zoals leveranciers.

Doel

Deze cursus geeft interne auditors inzicht in hun taken, verantwoordelijkheden en. Tevens worden de auditors vaardigheden aangeleerd voor het uitvoeren van een effectieve interne audit.

Resultaat

Beschikken over de juiste vaardigheden die vereist zijn voor het goed kunnen uitvoeren van interne audits.

Startdata

Staan er geen data gepland of komen de geplande data je niet uit? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken via 0341-499744 of info@aabgroep.nl. Wil je liever op de wachtlijst komen zodat we je op de hoogte kunnen houden van nieuwe data? Schrijf je dan in via het inschrijfformulier zonder d

Inhoud opleiding auditor

Onze betrokken en ervaren medewerkers bieden een praktijkgerichte opleiding interne audit ISO 14001 met veel bedrijfsgerichte opdrachten en cases.

In iedere cursus interne auditor wordt het volgende behandeld:

  • introductie interne auditing;
  • norminterpretatie;
  • wat is effectieve communicatie;
  • waaruit bestaat een managementsysteem;
  • rollen binnen het interne auditsysteem;
  • opstellen en voorbereiden interne auditplannen’;
  • interne procedures met betrekking tot het auditsysteem.

Deze praktijkgerichte cursus interne auditor kent veel bedrijfsgerichte opdrachten en cases. De deelnemers voeren onder begeleiding van de docent grotendeels de interne auditing zelf uit. Na de cursus kunnen de deelnemers gedurende 6 maanden bij de trainer terecht voor vragen en/of de beoordeling van een auditrapport.

Tijdsduur

Cursusduur: 2 dagen

Deelnemers

Aantal deelnemers: maximaal 10 personen

Tijdsduur

Cursusduur: 2 dagen

Certificaat

Na deelname aan de cursus ontvangt de cursist een persoonlijk certificaat en kunt u aantonen dat u vakbekwaam auditor bent.

Inschrijven Offerte Meer