Klantgericht schrijven - AAB Training & Opleiding

Klantgericht schrijven

Een combinatie van workshops, e-learning cursus spelling, grammatica en formuleren

Schrijf je veel e-mail, brieven of andere teksten voor je werk en wil je de kwaliteit van je teksten verbeteren? Dan is deze cursus klantgericht schrijven iets voor jou. Je leert hoe je een heldere en goed opgebouwde tekst maakt, die prettig leest en effectief is. Je leert dat te doen in correct Nederlands en je leert bovendien hoe je bekende valkuilen bij het schrijven herkent en kunt voorkomen. Aan het einde van de training schrijf jij beter dan je ooit had gedacht.

Training klantgericht schrijven

Deze training is een combinatie van workshops en een e-learning cursus spelling, grammatica en formuleren. De inhoud van de cursus wordt speciaal op jou afgestemd. Je startniveau voor de cursus wordt beoordeeld door middel van een online test en drie e-mails of andere teksten die je zelf hebt geschreven.

Daarna maken wij speciaal voor jou een cursus op maat, die bestaat uit::

  • een e-learning cursus van twee maanden in onze beveiligde online leeromgeving
  • online coaching door je eigen taalcoach
  • een, twee of drie workshops van elk een dagdeel

Aan het einde van de training maak je een eindtoets. Zo zie je direct hoeveel je hebt geleerd!

Doelgroep

Deze cursus is bedoeld voor iedereen die teksten, zoals e-mails, brieven, rapportages en notulen schrijft voor het werk.

Startdata

Staan er geen data gepland of komen de geplande data je niet uit? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken via 0341-499744 of info@aabgroep.nl. Wil je liever op de wachtlijst komen zodat we je op de hoogte kunnen houden van nieuwe data? Schrijf je dan in via het inschrijfformulier zonder d

Leerdoel Training klantgericht schrijven

Het op niveau brengen van de kwaliteit en effectiviteit van geschreven teksten.

Onderwerpen

Spelling (nieuwste spelling) van zelfstandig en bijvoeglijk naamwoorden, spelling van werkwoorden, interpunctie, het herkennen van stijlfouten en formuleren.

Aanvangsniveau

vmbo/mbo/hbo Het startniveau van de training wordt bepaald aan de hand van een 0-meting.

Cursusvorm: blended

Deze training is een mix van online training en klassikale workshops.  De onderwerpen van deze cursus zijn gekoppeld aan de niveaus van het Referentiekader European Framework.

Duur van de cursus klantgericht schrijven

De cursus duurt 2 maanden. De deelnemer werkt aan het online deel van de cursus op een plaats en tijd die hem uitkomen, zolang hij binnen de planning blijft. In overleg kan de planning worden aangepast, bijvoorbeeld in verband met vakantie. De data van de workshops worden in overleg vastgesteld. Aan het eind van de cursus ontvangt de deelnemer een bewijs van deelname

Investering Training klantgericht schrijven

E-learning traject en online coaching voor de duur van 2 maanden € 200 per deelnemer of 3 workshops van 1 dagdeel (3 uur) voor 6 tot 12 deelnemers voor € 2.100

0-meting Spelling & Grammatica

Binnen een half uur inzicht in je taalniveau? Vraag de gratis taaltest aan en krijg direct de uitslag met een overzicht van de resultaten. 

De test 

Onderwerpen van de test zijn:

  • spelling (nieuwste spelling) van zelfstandig naamwoorden en bijvoeglijk naamworden
  • werkwoordspelling, ook van buitenlandse woorden
  • voornaamwoorden
  • voegwoorden
  • interpunctie
  • het herkennen van stijlfouten

Aanvangsniveau vmbo/mbo/hbo

Inschrijven Offerte Meer