Niveau 3 herhaling - AAB Training & Opleiding

Wet natuurbescherming - Niveau 3 herhaling

Tijdig verlengen van je wet natuurbescherming certificaat (flora & fauna)

Cursus wet natuurbescherming niveau 3 herhaling

Het certificaat Wet natuurbescherming niveau 3, heeft een geldigheidsduur van 5 jaar. Ben jij in het bezit van een niveau 3 certificaat en is deze (bijna) verlopen? Volg dan deze eendaagse bijeenkomst. Je certificaat wordt met 3 jaar verlengd. Wil je een certificaat met een geldigheidsduur van 5 jaar? Dan dien je opnieuw examen te doen. 

Wie is de doelgroep

Het certificaat Gedragscode flora en fauna niveau 3 kun je verlengen door het volgen van deze bijeenkomst. De bijeenkomst neemt één dag in beslag en je wordt bijgepraat over de laatste ontwikkelingen die voor jouw functie relevant zijn.

Welk resultaat bereik je

Na het volgen van de Cursus Wet natuurbescherming Niveau 3 herhaling beschik je over aantoonbare kennis en vaardigheden in het kader van de Gedragscode Flora- & Fauna.

Wil je meer informatie?

Wil je de cursus incompany verzorgen, of heb je nog vragen over de bijeenkomst, neem dan gerust contact met ons op of vraag een offerte op. 

Startdata

Staan er geen data gepland of komen data en locatie je niet uit? Neem contact met ons op via info@aabgroep.nl of 0341-499744 zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. Of schrijf je in zonder datum, dan nemen we contact met je op zodra er nieuwe data worden gepland.

19 mei 2021
Hazerswoude-Rijndijk
€ 245,00
30 juni 2021
Asselsestraat 328B - 7312 TR Apeldoorn
€ 245,00
20 september 2021
Sight - Fokko Kortlanglaan 137 - 3845LC Harderwijk
€ 245,00
12 oktober 2021
Zwolle
€ 245,00

Wat is de inhoud van de bijeenkomst

Er wordt tijdens de bijeenkomst in gegaan op de systematiek om het Plan van Aanpak beter te laten aansluiten bij de praktijk. Daarnaast wordt ingegaan op de rol van opdrachtgever en opdrachtnemer waarbij er tips gegeven worden voor het aanbesteden van onderhoudswerkzaamheden.

Hoeveel deelnemers in een groep

Aantal deelnemers: minimaal 8, maximaal 14 personen

Relevante of vervolgtrainingen

Je kunt bij ons ook de volledige cursus wet natuurbescherming niveau 3 halen. Deze cursus is specifiek voor werkvoorbereiders en bedrijfsleiders die aan de slag gaan in de flora en fauna. Lees meer over de cursus wet natuurbescherming niveau 3

Wat staat er op mijn certificaat

Na deelname aan de bijeenkomst ontvangt de cursist een nieuw certificaat. Dit certificaat heeft een geldigheidsduur van drie jaar.

Examen

Wil je een certificaat met een geldigheidsduur van 5 jaar, dan dien je hiervoor examen te doen. De kosten hiervoor zijn als volgt:

Examenkosten € 245,00
Afmeldkosten €50,00 (alleen bij Stadswerk examen)

Voorwaarde tot deelname

In bezit van certificaat Wet natuurbescherming (Gedragscode Flora en fauna niveau 3 (Stadswerk))

Inschrijven Offerte Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht van de geplande cursussen in jouw branche.