Wet Natuurbescherming - niveau 3 herhaling - AAB Training & Opleiding

Wet Natuurbescherming - niveau 3 herhaling

Tijdig verlengen van je wet natuurbescherming certificaat (flora & fauna)

Cursus wet natuurbescherming niveau 3 herhaling

Het certificaat Wet natuurbescherming niveau 3, heeft een geldigheidsduur van 5 jaar. Ben jij in het bezit van een niveau 3 certificaat en is deze (bijna) verlopen? Volg dan deze eendaagse bijeenkomst. Je certificaat wordt met 3 jaar verlengd. Wil je een certificaat met een geldigheidsduur van 5 jaar? Dan dien je opnieuw examen te doen. 

Wie is de doelgroep

Het certificaat Gedragscode flora en fauna niveau 3 kun je verlengen door het volgen van deze bijeenkomst. De bijeenkomst neemt één dag in beslag en je wordt bijgepraat over de laatste ontwikkelingen die voor jouw functie relevant zijn.

Welk resultaat bereik je

Na het volgen van de Cursus Wet natuurbescherming Niveau 3 herhaling beschik je over aantoonbare kennis en vaardigheden in het kader van de Gedragscode Flora- & Fauna.

Wil je meer informatie?

Wil je de cursus incompany verzorgen, of heb je nog vragen over de bijeenkomst, neem dan gerust contact met ons op of vraag een offerte op. 

Startdata

Staan er geen data gepland of komen data en locatie je niet uit? Neem contact met ons op via info@aabgroep.nl of 0341-499744 zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. Of schrijf je in zonder datum, dan nemen we contact met je op zodra er nieuwe data worden gepland.

Wat is de inhoud van de bijeenkomst

Er wordt tijdens de bijeenkomst in gegaan op de systematiek om het Plan van Aanpak beter te laten aansluiten bij de praktijk. Daarnaast wordt ingegaan op de rol van opdrachtgever en opdrachtnemer waarbij er tips gegeven worden voor het aanbesteden van onderhoudswerkzaamheden.

Relevante of vervolgtrainingen

Je kunt bij ons ook de volledige cursus wet natuurbescherming niveau 3 halen. Deze cursus is specifiek voor werkvoorbereiders en bedrijfsleiders die aan de slag gaan in de flora en fauna. Lees meer over de cursus wet natuurbescherming niveau 3

Praktische informatie

Cursusduur: 1 dag

Aantal deelnemers: minimaal 8, maximaal 14 personen

Certificaat: na deelname aan de bijeenkomst ontvangt de cursist een nieuw digitaal certificaat. Dit certificaat heeft een geldigheidsduur van drie jaar.

Afmeldkosten €50,00 

De docenten van AAB

AAB begrijpt wat er bij jou in het werkveld gebeurd. Onze docenten komen daar namelijk vandaan. De issues waar je mee te maken krijgt, vragen die deelnemers hebben over de aanpak of over veiligheidsregels; onze docenten hebben het bij de hand gehad. Hierdoor leer je niet alleen vanuit de theorie, maar put je uit een diepe bron van kennis én ervaring.

AAB neemt de tijd voor jou. Bij een incompany neemt de adviseur van AAB vooraf contact met je op om de wensen en behoeften door te nemen. We stemmen af welke docent het beste bij de opdracht en de organisatie past. Vervolgens spreek je de docent om alvast kennis te maken en specifieke zaken door te nemen. Denk bijvoorbeeld aan leerdoelen opstellen en praktijksituaties doornemen.

Wat mag je van onze docenten verwachten:

  • Passie voor het vak en plezier in het lesgeven
  • Vakkundig en praktijkervaring
  • Betrokken en toegankelijk
  • Tijd, aandacht en interesse voor jouw organisatie
Inschrijven Offerte Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht van de geplande cursussen in jouw branche.