Wet Natuurbescherming - niveau 2 herhaling - AAB Training & Opleiding

Wet Natuurbescherming - niveau 2 herhaling

Tijdig verlengen van je wet natuurbescherming certificaat (flora & fauna)

Cursus wet natuurbescherming herhaling niveau 2

Het certificaat Wet natuurbescherming niveau 2, heeft een geldigheidsduur van 5 jaar. Verloopt deze (bijna) dan kun je een herhalingsbijeenkomst volgen. Na het volgen van de bijeenkomst is je certificaat verlengt met 3 jaar. Je kunt er ook voor kiezen opnieuw examen af te leggen. Dan krijg je een nieuw certificaat met een geldigheidsduur van 5 jaar. 

Wie is de doelgroep

Is jouw certificaat op niveau 2 (bijna) verlopen? Je kunt het certificaat verlengen door het volgen van een bijeenkomst van slechts 3 uur waarin je wordt bijgepraat over de laatste ontwikkelingen.

Voorwaarde deelname: je bent in het bezit van een Wet Natuurbeschermingscertificaat, niveau 2.

Welk resultaat bereik je

De nadruk tijdens de Cursus Wet natuurbescherming Niveau 2 - herhaling ligt om op deskundige wijze met risico’s om te gaan tijdens uitvoerende werkzaamheden. Binnen de Gedragscode flora en fauna weet je de risico’s en ben je in staat de werkzaamheden te managen.

Wil je meer informatie?

Vraag voor meer informatie een offerte op of neem contact met ons op voor meer informatie.

Startdata

Staan er geen data gepland of komen data en locatie je niet uit? Neem contact met ons op via info@aabgroep.nl of 0341-499744 zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. Of schrijf je in zonder datum, dan nemen we contact met je op zodra er nieuwe data worden gepland.

Wat is de inhoud van de cursus

De bijeenkomsten worden alleen klassikaal aangeboden en de volgende onderwerpen zullen aan bod komen:

  • essentie van de werkinstructie;
  • tips voor toezichthouders;
  • uw taken en die van de werkvoorbereider;
  • gedragscode Bestendig Beheer 2.0.

Relevante of vervolgtrainingen

Kijk ook eens bij de cursus plantenkennis. Ben je nieuwsgierig wat AAB nog meer aan trainingen op het gebied van 'groen' heeft, bekijk dan alle onze trainingen in deze categorie

Praktische informatie

Bijeenkomst: 1 dagdeel

Aantal deelnemers: maximaal 15 personen

Incompany of open inschrijving: Organiseer de bijeenkomst incompany of schrijf je in voor een van de open inschrijvingen. Bij een incompany neemt de docent van te voren contact op om de inhoud van de cursus door te nemen. Op deze manier kun je de inhoud van de bijeenkomst aan laten sluiten bij waar je medewerkers tegenaan lopen of meer over willen weten. 

Vraag een offerte op of schrijf je direct in voor een open inschrijving. 

Certificaat: na deelname aan de bijeenkomst ontvangt de cursist een digitaal nieuw certificaat met een geldigheid van 3 jaar.

Afmeldkosten €50,00 

De docenten van AAB

AAB begrijpt wat er bij jou in het werkveld gebeurd. Onze docenten komen daar namelijk vandaan. De issues waar je mee te maken krijgt, vragen die deelnemers hebben over de aanpak of over veiligheidsregels; onze docenten hebben het bij de hand gehad. Hierdoor leer je niet alleen vanuit de theorie, maar put je uit een diepe bron van kennis én ervaring.

AAB neemt de tijd voor jou. Bij een incompany neemt de adviseur van AAB vooraf contact met je op om de wensen en behoeften door te nemen. We stemmen af welke docent het beste bij de opdracht en de organisatie past. Vervolgens spreek je de docent om alvast kennis te maken en specifieke zaken door te nemen. Denk bijvoorbeeld aan leerdoelen opstellen en praktijksituaties doornemen.

Wat mag je van onze docenten verwachten:

  • Passie voor het vak en plezier in het lesgeven
  • Vakkundig en praktijkervaring
  • Betrokken en toegankelijk
  • Tijd, aandacht en interesse voor jouw organisatie
Inschrijven Offerte Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht van de geplande cursussen in jouw branche.