Kennisbijeenkomst - AAB Training & Opleiding

Kennisbijeenkomst

Gratis bijeenkomst: kennis delen over actuele onderwerpen

De kennisbijeenkomst van AAB

Eenmaal per jaar organiseert AAB een kennisbijeenkomst voor haar relaties om op een informele manier bij elkaar te komen en te voorzien in kennis door middel van leuke workshops. Tevens willen we hiermee bijdragen aan het vergroten van de veiligheidscultuur op de werkvloer. AAB staat voor toegankelijke, praktische en leuke opleidingen en met het organiseren van de kennisbijeenkomsten willen we hier een beeld aan geven. 

Hoe ziet een kennisbijeenkomst er uit?

Via onze kennisbijeenkomsten geven wij interessante onderwerpen de kans om voor zich te spreken. 

Denk bijvoorbeeld aan: hoe motiveer ik medewerkers om een cursus te volgen, alles over VCA en de mogelijkheden en hoe je van een RI&E tot een opleidingsplan komt. Dit alles op bijzondere locaties met onze docenten of sprekers die alles weten over het onderwerp.

Als je medewerkers inplant voor cursussen of zelf een training moet volgen op het gebied van arbo en veiligheid, komen er geregeld vragen naar boven waar je niet direct een antwoord op weet. Wil jij samenkomen met mensen die in hetzelfde schuitje zitten om samen kennis en ervaringen te delen? Geef je dan op voor onze kennisbijeenkomsten.  Gegarandeerd krijg jij er een leuke, interessante en gezellige middag voor terug waar je ook nog iets van opsteekt! 

De kennisbijeenkomst

Elke kennisbijeenkomst kijken we naar wat actueel is en waar je meer informatie over zou willen krijgen. Bijvoorbeeld onduidelijkheid over een wetswijziging zoals de AVG, onderwerpen waar veel over te doen is; zoals de eikenprocessierups, biodiversiteit en ongelukken op het werk. Daarnaast vinden wij er altijd een perfecte locatie bij in het midden van het land!

Workshops

Door middel van korte workshops waarin veel interactie is kunnen vragen worden gesteld en wordt er dieper ingegaan op een bepaald onderwerp. De onderwerpen worden van te voren bekend gemaakt zodat je kunt aangeven bij welke workshop je aanwezig wilt zijn. 

De kennisbijeenkomst is een mooie gelegenheid om kennis te maken met de gezichten achter AAB! Daarnaast ontmoet je (een deel) van onze docenten, maak je kennis met andere organisaties en kun je ervaringen delen. 

Welke workshops geven we dit jaar? Bekijk het bij het kopje 'programma'. 

Meld je aan via het inschrijfformulier zodat we een plekje voor je kunnen vrijhouden!

Je kunt gratis en vrijblijvend deelnemen aan deze kennisbijeenkomst. 

Startdata

Locatie 

De locatie voor de kennisbijeenkomst 2020 is nog niet bekend. Houd de website in de gaten!

Programma

Het programma is op voorbehoud als volgt:

  • 13:15 Inloop 
  • 13:30 Welkom
  • 13:45 Start Workshops
  • 16:15 Een hapje en een drankje
  • 17:00 Afsluiting

Workshops

De workshops voor 2020 zijn nog niet bekend.

Het duurt nog even voor de volgende kennisbijeenkomst.. 

Bekijk daarom onze cursuskalender wat je in de tussentijd kunt doen! 

Inschrijven Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht van de geplande cursussen in jouw branche.