EHBO  - AAB Training & Opleiding

EHBO

Alle trainingen op het gebied van EHBO

Opties

Eerste Hulp Bij Ongevallen

Als je getuige bent bij een ongeval en er is nog geen professionele hulpverlener aanwezig dan is het noodzakelijk dat je weet wat je moet en kunt doen. Het is erg belangrijk dat er direct wordt gestart met hulpverlenen, met name bij ademhalingsproblemen, circulatiestilstand of ernstige bloedingen. In een tijd waarin we bij een ongeval alleen maar denken aan hoe snel we onze telefoon erbij kunnen pakken om foto's te maken, is het van cruciaal belang dat de noodzaak van het verlenen van Eerste Hulp onder de aandacht is en blijft.

EHBO richtlijnen

Er zijn verschillende EHBO-richtlijnen en eindtermen. In Nederland zijn er geen wettelijk voorgeschreven richtlijnen. Bij bedrijven kan een RI&E het niveau bepalen, zodat wordt opgeleid naar eigen keuze. Bij AAB bieden we de EHBO cursus aan volgens de richtlijnen van het Oranje Kruisdiploma. Dit betekent dat de laatste dag in het teken van het examen staat. Een onafhankelijke examinator beoordeelt of je de handelingen voldoende beheerst.

Wil jij EHBO'er worden?

Als jij een EHBO diploma wilt halen dan kun je de driedaagse EHBO cursus volgen. Ben je al in het bezit van een EHBO diploma maar is deze (bijna) verlopen? Volg dan een herhalingscursus.

Offerte Meer