Examen - Hoofd (strategisch) - AAB Training & Opleiding

Bedrijfshulpverlening (BHV) - Examen - Hoofd (strategisch)

Je verdedigt je BHV beleidsplan, gemaakt voor jouw eigen organisatie

Examen hoofd BHV 

Tijdens de cursus Hoofd BHV ben je aan de slag gegaan met het schrijven van een beleidsplan voor jouw organisatie. Nu is het tijd om deze te verdedigen voor de examencommissie

Doelgroep

Je hebt de cursus Hoofd BHV gevolgd, een beleidsplan geschreven en deze op tijd ingeleverd (7 werkdagen voorafgaand aan het examen).

Startdata

Zijn er nog geen data gepland, of komen de geplande data en locatie je niet uit? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken via 0341-499744 of info@aabgroep.nl. Je kunt je ook inschrijven zonder data. Zodra we nieuwe data plannen nemen we contact met je op!

Tijdsduur

Het examen neemt een dagdeel in beslag. 

Wat komt er aan bod tijdens het hoofd BHV examen

Het examen bestaat uit twee delen: een korte presentatie en een gesprek met de examencommissie. 

Deel 1: Presentatie
In het eerste deel geef je een korte presentatie aan (maximaal 5) medekandidaten en de examencommissie. Hierbij vertel je over je bedrijfsnoodorganisatie en zaken waar je tegenaan bent gelopen tijdens het opstellen van het beleidsstuk. 

Deel 2: Gesprek
Na de presentatie heb je een gesprek met de examencommissie over je beleidsstuk en de keuzes die je hebt gemaakt. Dit beleidsstuk mail je uiterlijk 7 werkdagen voorafgaand aan het examen in PDF naar info@aabroep.nl, zodat de examinatoren zich voor kunnen bereiden. 

Inschrijven Offerte Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht van de geplande cursussen in jouw branche.