Diensten

AAB ondersteunt uw organisatie met verschillende soorten dienstverlening

 

Adviestrajecten zijn altijd maatwerk en sluiten aan op de werkwijze van- en de processen binnen uw organisatie. Het borgen van maatregelen op het gebied van kwaliteit, ARBO, veiligheid en milieu is mogelijk door onder meer certificering. Door bijvoorbeeld het uitvoeren en actualiseren van RI&E’s, kunt u uw arbeidsomstandigheden en de veiligheid van uw medewerkers borgen. AAB vertelt u graag over de mogelijkheden.

Diensten 0

Opleidingsmanagementsysteem Wijzer

Wijzer is ontwikkeld om te voorzien in de vraag naar het overzichtelijk beheren van de opleidingsbehoefte en het eenvoudig plannen van opleidingen. Gemak en een helderheid staan hierbij hoog in het vaandel. 

Meer informatie

Diensten 1

CCV dienstverlening

AAB Training en Opleiding staat u bij op het gebied van ondersteuning en coördinatie van het CCV-traject.

Wij doen wij?

Onder andere:

Lees meer

Diensten 2

AAB Toolbox service

De AAB Toolbox service houdt in dat 10x per jaar een door u gekozen volledig uitgewerkt toolbox-onderwerp en een registratieblad ontvangt. Het registratieblad dient om de namen van de deelnemers aan de toolbox-bijeenkomst te vermelden. Hiermee toont u aan dat uw medewerkers de toolbox-bijeenkomst hebben bijgewoond en voldoet u volledig aan de eisen van de VCA**-norm.

Meer informatie

Diensten 3

Protocollen Biologische agentia opstellen

De werkgever moet protocollen opstellen voor biologische agentia. De protocollen zijn van belang voor zowel de eenduidigheid als de aantoonbaarheid van de interne instructies. Hulp nodig bij het opstellen van protocollen biologische agentia?

Lees meer

Diensten 4

Arbo- kwaliteitmanagementsysteem

AAB kan ondersteunen bij het opzetten, implementeren en integreren van een arbo-, of kwaliteitmanagementsysteem volgens de mondiaal erkende en certificeerbare OHSAS 18001 norm, VCA, ISO 9001, ISO 14001 etc. 

Lees meer over OHSAS

Lees meer over VCA

Dienstverlening AAB training en opleiding

Wilt u meer weten over onze diensten, neemt u contact op via telefoonnummer 0341 49 97 44 voor het maken van een vrijblijvend kennismakingsgesprek.