Diensten - AAB Training & Opleiding

Diensten

AAB ondersteunt jouw organisatie met verschillende soorten dienstverlening

Adviestrajecten zijn altijd maatwerk en sluiten aan op de werkwijze van- en de processen binnen je organisatie. Het borgen van maatregelen op het gebied van kwaliteit, ARBO, veiligheid en milieu is mogelijk door onder meer certificering. Door bijvoorbeeld het uitvoeren en actualiseren van RI&E’s, kun je jouw arbeidsomstandigheden en de veiligheid van medewerkers borgen. AAB vertelt je graag over de mogelijkheden.

Opleidingsmanagementsysteem Wijzer

Wijzer is ontwikkeld om te voorzien in de vraag naar het overzichtelijk beheren van de opleidingsbehoefte en het eenvoudig plannen van opleidingen. Gemak en een helderheid staan hierbij hoog in het vaandel. 

Meer informatie

CCV dienstverlening

AAB Training en Opleiding staat u bij op het gebied van ondersteuning en coördinatie van het CCV-traject.

Wat doen wij?

Onder andere:

Lees meer

AAB Toolbox service

De AAB Toolbox service houdt in dat je 10x per jaar een door jouw gekozen volledig uitgewerkt toolbox-onderwerp en een registratieblad ontvangt. Het registratieblad dient om de namen van de deelnemers aan de toolbox-bijeenkomst te vermelden. Hiermee toon je aan dat jouw medewerkers de toolbox-bijeenkomst hebben bijgewoond zodat jij volledig aan de eisen van de VCA**-norm voldoet.

Meer informatie

Protocollen Biologische agentia opstellen

De werkgever moet protocollen opstellen voor biologische agentia. De protocollen zijn van belang voor zowel de eenduidigheid als de aantoonbaarheid van de interne instructies. Hulp nodig bij het opstellen van protocollen biologische agentia?

Lees meer

Dienstverlening AAB training en opleiding

Wil je meer weten over onze diensten, neem contact op via telefoonnummer 0341 49 97 44 info@aabgroep.nl of het contactformulier voor het maken van een vrijblijvend kennismakingsgesprek.