Spelling en Grammatica e-learning - AAB Training & Opleiding

Spelling en Grammatica e-learning

Foutloos schrijven en niet meer twijfelen bij het schrijven van een woord

Cursus spelling en grammatica e-learning

In je eigen online leeromgeving ga je aan de slag met een persoonlijke taalcoach. Met tal van oefeningen verbeter jij je taalniveau. Je leert over werkwoordspelling en interpunctie, maar ook waar je nog meer op moet letten bij het schrijven, zoals helder formuleren. Dit doe je zowel met voorbeeld casussen als ook met eigen werk. 

Wie is de doelgroep

Heb je je na je middelbare school niet meer verdiept in spelling? Haal je je schouders op als iemand je vraagt of het groentesoep is of groentensoep? Of hoe je officemanager schrijft? Met of zonder streepje? Wil je eigenlijk gewoon zeker weten dat je woorden op de juiste wijze spelt? Met deze cursus leer je de regels van de Nederlandse spelling & grammatica zo goed toepassen, dat je beter en met meer plezier gaat schrijven. 

Wat is het doel

Na deze cursus hoef je niet langer bij de werkwoordspelling te aarzelen tussen d’s en t’s? Je weet zeker wanneer je een woord los of juist aan elkaar schrijft! Eindelijk ben je zeker van je zaak!

Welk resultaat bereik je

Na afloop ken je de taalregels en weet hoe je ze moet toepassen. Zakelijk schrijven is veel leuker geworden nu je taalniveau hoger is!

Welk niveau

vmbo/mbo/hbo

Wil je meer informatie? 

Neem voor meer informatie contact op via info@aabgroep.nl of 0341-499744.

Startdata

Deze training kun je op elk moment starten. Schrijf je in via de inschrijfknop en we nemen contact met je op om de werkwijze door te nemen.

Wat is de werkwijze

Met een 0-meting wordt je startniveau bepaald. De 0-meting bestaat uit 45 vragen en duurt ongeveer 25 minuten. Je persoonlijke taalcoach geeft feedback en maakt vervolgens een cursus voor jou op maat. Je taalcoach houdt je voortgang in de gaten en heeft inzicht in je resultaten. Hiaten in je kennis komen zo aan het licht zodat je er met hulp van de coach mee aan de slag kunt. De coach is een bevoegd docent Nederlands.

Je gaat aan de slag met:

  • spelling
  • werkwoordspelling
  • interpunctie
  • het herkennen van stijlfouten

De cursus is verdeeld in niveaus. Elk niveau doe je nieuwe kennis op wat je nodig hebt voor het volgende niveau. Zo zie je snel zwakke punten waar je extra op kunt trainen. De onderdelen zijn gekoppeld aan het Referentiekader European Framework.

Online leeromgeving

Drie maanden lang krijg je toegang tot je eigen leeromgeving. 
Hier vind je:

  • Je persoonelijke coachingspagina
  • je planning en cursusinstructies
  • opdrachten en oefenmateriaal
  • uploadmogelijkheid voor eigen werk
  • theorie
  • en meer!

Wat zijn relevante of vervolgtrainingen

Kijk ook eens bij de andere e-learning programma's zoals een cursus Word e-learning, cursus Excel e-learning of gezond beeldschermwerk e-learning.

Hoe lang duurt het programma

De cursus duurt gemiddeld 3 maanden. Je kunt op elk moment beginnen. In overleg met de taalcoach kun je de planning aanpassen, bijvoorbeeld in verband met vakantie. Aan het eind van de cursus ontvang je een bewijs van deelname. Het eindniveau van de cursus is B2/C1.

Studiebelasting 

We adviseren je 1,5 uur per week te besteden aan de cursus. Je oefent op de plaats en tijd die jou het beste uitkomen. 

Wat staat er op mijn certificaat

Na deelname aan het programma ontvang je digitaal een bewijs van deelname.

Inschrijven Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht van de geplande cursussen in jouw branche.