Stressmanagement - AAB Training & Opleiding

Stressmanagement

Stress beter relativeren, de veroorzakers herkennen en zicht op het eigen functioneren

Doelgroep cursus stressmanagement

Gezonde spanning kan geen kwaad, maar wanneer slaat deze spanning om in stress? En wat is er de oorzaak van? Hoe kan deze negatieve stress worden vermeden? Deze cursus stressmanagement is voor iedereen die wil leren beter om te gaan met stress en stresssituaties.

Doel

De cursist leert beter omgaan met stress en stresssituaties. In deze training staat de stressgerelateerde leervraag centraal. Gedurende de dag doet de cursist enkele zelftests om de factoren die bij hem/haar stress veroorzaken in beeld te krijgen. In oefeningen leert de cursist technieken en vaardigheden inzetten om negatieve stress onder controle te krijgen. De cursus wordt afgesloten met een persoonlijk actieplan om daadwerkelijk stress te verminderen in de dagelijkse praktijk.

Resultaat

Na het volgen van deze cursus kan de cursist stress beter relativeren, kent de cursist de veroorzakers en is er zicht op eigen functioneren.

Startdata

Staan er geen data gepland of komen de geplande data je niet uit? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken via 0341-499744 of info@aabgroep.nl. Wil je liever op de wachtlijst komen zodat we je op de hoogte kunnen houden van nieuwe data? Schrijf je dan in via het inschrijfformulier zonder d

Inhoud cursus stressmanagement

De cursist gaat bezig met:

  • opsporen en verkennen van oorzaken van stress;
  • elimineren van negatieve stress;
  • prioriteiten stellen om stress te vermijden;
  • omgaan met perfectionisme;
  • stress en verandering;
  • stressmanagementtechnieken.

Deelnemers

Aantal deelnemers: maximaal 12 personen

Tijdsduur cursus stressmanagement

Cursusduur: 1 dag

Certificaat cursus stressmanagement

Na deelname aan de cursus ontvangt de cursist een persoonlijk certificaat

Inschrijven Offerte Meer