Omgaan met de uitdaging van thuis leven én werken - AAB Training & Opleiding

Omgaan met de uitdaging van thuis leven én werken

1 uur persoonlijke coaching

1 uur coaching: Omgaan met de uitdaging van thuis leven én werken

De grootste uitdaging in de Corona-crisis tijd zit in de onrust in ons hoofd. Hoe blijf je kalm? Hoe kan je het leven thuis, plus je werk, zo goed mogelijk organiseren en leiden? Iedereen zit daar verschillend in met zijn eigen omstandigheden en emotionele uitdagingen.

Op social media zijn veel ideeën en tips beschikbaar. We kunnen online contact hebben met onze collega’s en familie. Handige technische apps helpen daarbij. Mooi en fijn dat het er is, maar niet altijd toepasbaar voor jou. 

Waar loop jij tegenaan?

Voor alle vragen die te maken hebben met het thuiswerken in Corona-virus tijd kan je bellen met onze coach. Ze luistert en geeft praktische adviezen voor jouw persoonlijke situatie. Bijvoorbeeld:

Thuis leven en werken met kinderen 

Op social media en in groepsapps heb je vast al veel leuke tips langs zien komen om met je kinderen te doen. Lukt het alsnog moeilijk om een draai te vinden? Is het lastig om te concentreren op je werk? Samen met Inez ga je kijken wat past in jullie situatie.

Advies voor Hoog Sensitive Personen (HSP-ers)

Het gevoelsleven van een HSP-er is intensief. Je zit in de flow en ja kan alles aan! Of het loopt opeens anders en stapt er het liefst uit. Wat doet de Corona-crisis met jou? Nu we in een wereld zitten die niet goed voelt en elke dag er anders uit ziet? Voor HSP-er op maat advies en coaching essentieel.

Hoe werkt het?

Schrijf je in voor de datum en tijd waarop jij gecoacht wilt worden, zie data en tijden onder het kopje 'startdata' in het cursusmenu. 

  • Vul in het opmerkingenveld eventueel alvast in welke vragen je hebt of beschrijf je situatie die je wilt bespreken. (niet verplicht)

Zodra je bent ingeschreven, ontvang je een inschrijvingsbevestiging en neemt de coach contact met je op.

Wil je meer informatie?

Neem voor meer informatie contact met ons op via info@aabgroep.nl of 0341-499744.

Wil je als leidinggevende of HRM-er deze coaching aanbieden? Of wil je samen met 9 andere collega’s deze coaching volgen? Dan kun je een strippenkaart van 10 uur coaching in één keer afnemen. Je betaalt dan € 890,- in plaats van € 990,-.

Wie is jouw coach?

De coach is gespecialiseerd in gedrag, persoonlijke effectiviteit, samenwerking binnen teams en verandermanagement. In het verleden was ze professional organizer bij mensen thuis en op de werkplek. Licentiehouder van het concept De Ladder van Ben Tiggelaar. Moeder van drie tieners en ondernemer. Ervaren mantelzorger en visueel tekenaar.

Wat zeggen anderen

“Samenwerking met Inez is heel fijn. Prettige trainer en coach; ze luistert goed naar je verhaal.”


“Persoonlijke aanpak met veel praktische tips. Ik kan er direct mee aan de slag.”


“De trainingen en adviezen die Inez geeft zijn helder en duidelijke; leerzaam en niet standaard. Op maat adviezen maken dat het aansluit bij ieders praktijk”


“Als directeur heb ik vele trainingen gehad en coaches zien langskomen. Inez is de enige die mij wist te raken. Ze heeft me veel inzicht gegeven hoe ik vanuit mijn kwaliteiten, kunde en empathisch vermogen bewust bekwaam kan handelen.”

Inschrijven Offerte Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht van de geplande cursussen in jouw branche.