MDI gedragsanalyse - AAB Training & Opleiding

MDI gedragsanalyse

Het eigen MDI-gedragsprofiel in kaart brengen en precies weten wat de ontwikkelpunten zijn

Doelgroep MDI gedragsanalyse

Er zijn veel trainingen te volgen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Maar hoe weet de cursist welke training het beste bij hem/haar past en aansluit bij zijn/haar ontwikkeling? Daar heeft AAB een goed instrument voor gevonden: het MDI-gedragsprofiel. Dit instrument geeft inzicht in eigen gedrag en hoe dit anderen beïnvloedt, hoe de cursist omgaat met problemen en waar mogelijk knelpunten zitten.

Doel

Het MDI gedragsanalyse heeft als doel het zelfinzicht te vergroten en de ontwikkelingsvraag concreet vaststellen om hiervoor een gerichte training te kunnen kiezen.

Resultaat

Na het volgen van deze training heeft de cursist zijn/haar MDI-gedragsprofiel in kaart gebracht en weet hij/zij precies de ontwikkelpunten.

Startdata

Staan er geen data gepland of komen de geplande data je niet uit? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken via 0341-499744 of info@aabgroep.nl. Wil je liever op de wachtlijst komen zodat we je op de hoogte kunnen houden van nieuwe data? Schrijf je dan in via het inschrijfformulier zonder d

Inhoud MDI gedragsanalyse

Deze training is zowel individueel als in groepsverband te volgen. Vooraf aan de training ontvangt de deelnemer instructies per mail om online een vragenlijst in te vullen. De MDI-software verwerkt de antwoorden tot een rapport. Tijdens de training ontvangt de cursist zijn/haar rapport. Deze wordt besproken en de cursist maakt een persoonlijk actieplan.

Programma

  • achtergrond en methodiek;
  • verschil tussen basisgedrag en responsgedrag;
  • uw voorkeursstijl effectief inzetten;
  • welke valkuilen horen bij welk gedrag;
  • persoonlijke doelen bepalen;
  • opstellen van persoonlijk actieplan.

Deelnemers

Aantal deelnemers: maximaal 8 personen

Tijdsduur MDI gedragsanalyse

Cursusduur: 1 dag bij groepsverband

Certificaat MDI gedragsanalyse

Na deelname aan de cursus ontvangt de cursist een persoonlijk certificaat

Inschrijven Offerte Meer