Kleur en uitstraling - AAB Training & Opleiding

Kleur en uitstraling

In welke kleuren ga je stralen en hoe combineer je deze kleuren

Doel workshop kleur en uitstraling

In de workshop Kleur en uitstraling krijg je antwoord op de vraag welke kleuren jou laten stralen. Maak kennis met de boodschap van kleur in werksituaties en leer hoe je kleuren effectief kunt inzetten in een sollicitatiegesprek, bespreking of andere werksituatie. De workshop is inclusief een korte individuele kleurenanalyse per deelnemer. 

Doelgroep workshop kleur en uitstraling

Voor iedereen die meer wil weten over het gebruik van kleur in werksituaties en hoe hij of zij met het dragen van zijn of haar mooiste kleuren de verschijning completer, meer zichtbaar en uitgesprokener maakt. Met als resultaat: een accentuering van de persoon en een mooie en sterke (eerste) indruk. 

Startdata

Staan er geen data gepland of komen de geplande data je niet uit? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken via 0341-499744 of info@aabgroep.nl. Wil je liever op de wachtlijst komen zodat we je op de hoogte kunnen houden van nieuwe data? Schrijf je dan in via het inschrijfformulier zonder d

Opbouw van de workshop kleur en uitstraling

We starten met een inleiding over kleur en een uitleg over het onderscheid tusen warme en koele kleuren. Hierna volgt een toelichting over de kleursymboliek in werksituaties en bespreken we het effect van kleurcontrast. Welke boodschap zenden kleuren uit? Welke kleuren hebben een formele en welke kleuren hebben een informele uitstraling? Waarom staat iemand de ene kleur wel en de andere niet? Elke deelnemer krijgt een korte kleuranalyse om vast te stellen welke kleuren het beste passen. Met verschillende kleurkragen - die beurtelings om je heen worden gedrapeerd - ontdekken we welke kleuren jouw natuurlijke kleurenpalet harmoniëren en welke kleuren minder goed bij je passen. Hierbij kijken we naar de kleur van je huid, je haar en je ogen.

Na afloop van de workshop weet je:

  • In welke kleuren je gaat stralen en hoe je deze kleuren kunt combineren
  • Meer over de symbolische betekenis van kleuren
  • Dat je met het dragen van de voor jou optimale kleuren een vitale, professionele en succesvolle indruk maakt
  • Hoe je kleur en contrast kunt inzetten bij het vergroten van de zichtbaarheid in het professionele optreden.

Deze workshop is goed te volgen in combinatie met de workshop Style je succes. Beide workshops kunnen op 1 dag gevolgd worden.

Tijdsduur workshop kleur en uitstraling

De workshop "kleur en uitstraling" duurt 3 uur. 

Deze workshop is goed te volgen in combinatie met de workshop Style je succes. Beide workshops kunnen op 1 dag gevolgd worden.

Certificering

Na afloop van de workshop ontvang je digitaal een persoonlijk bewijs van deelname. 

Inschrijven Offerte Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht van de geplande cursussen in jouw branche.