Boost je Impact … door minder te doen - AAB Training & Opleiding

Boost je Impact … door minder te doen

Hoe de cirkel van invloed te vergroten en van daaruit effectief interacteren met de omgeving

Doelgroep cursus boost je impact

Business professionals; vakspecialisten, adviseurs voormannen, teamleiders die hun impact en invloed willen vergroten. Voor jezelf, voor jouw organisatie en op maatschappelijk vlak.

Doel

Een kort maar krachtig programma waarin je leert hoe je als professional gemakkelijk veel meer kunt bereiken, op een manier die bij jou past. Je leert hoe jouw cirkel van invloed te vergroten en van daaruit effectief interacteren met je omgeving.

Wij zijn tot veel meer in staat dan dat wij ons zelf bewust zijn. Doordat wij zijn opgegroeid in een rationeel georiënteerde samenleving benaderen wij zaken primair verstandelijk. Deze focus heeft ons voorheen veel gebracht maar is tegelijk slechts een deel van wat wij in huis hebben. Deze tijd van elkaar steeds sneller opvolgende veranderingen vraagt meer van ons. Steeds meer! In dit programma leer je hoe jij, vanuit je volledige potentieel, écht een verschil kunt maken .. met impact.

Startdata

Staan er geen data gepland of komen de geplande data je niet uit? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken via 0341-499744 of info@aabgroep.nl. Wil je liever op de wachtlijst komen zodat we je op de hoogte kunnen houden van nieuwe data? Schrijf je dan in via het inschrijfformulier zonder d

Inhoud cursus boost je impact

Leren van ervaringen, dus zelf ervaren staat in dit programma centraal. Aan de hand van een eenvoudig werkmodel, de business aikido groeispiraal, komt o.a. aan bod:

  • Het onderzoeken van ons onbewuste gedrag en het effect hiervan op onze impact.
  • Houvast vinden binnen jezelf en jouw cirkel van invloed vergroten met houding, ontspannen en energiemanagement.
  • Contact en communicatieprincipes; weerstand verkleinen, contact versterken, echt luisteren. Win-win denken: de kracht van initiatief en intentie in samenwerking.
  • Ruime aandacht voor het vertalen van de opgedane inzichten naar je eigen werkpraktijk.

Deelnemers

Aantal deelnemers: maximaal 12 personen

Tijdsduur cursus boost je impact

Cursusduur: 2 dagen.

Certificaat cursus boost je impact

Na deelname aan de cursus ontvangt de cursist een persoonlijk certificaat.

Offerte Meer