Presenteren vanuit zelfvertrouwen - AAB Training & Opleiding

Presenteren vanuit zelfvertrouwen

Nieuwe inzichten over communicatie en stap voor stap leren presenteren vanuit zelfvertrouwen

Doelgroep Presenteren vanuit zelfvertrouwen

De training Presenteren vanuit zelfvertrouwen is bedoeld voor leidinggevenden, medewerkers en teams.

Doel Presenteren vanuit zelfvertrouwen

Tijdens deze training leer je op dynamische en interactieve wijze om te presenteren vanuit zelfvertrouwen. Het motto hierbij is leren door te doen. De training start met een korte uitleg, waarna je gelijk zelf gaat ontdekken en ervaren. Je leert de do's en don'ts, je leert improviseren en je stem goed gebruiken. Je ontwikkelt zelfvertrouwen, vooral door veel te oefenen. In een kleine groep, veilig en stap voor stap. Vele kleine stappen op een dag. Zo bouwen we in twee dagen samen aan een grote stap.

Resultaat Presenteren vanuit zelfvertrouwen

 • Zekerheid over hoe het moet, presenteren.
 • Ervaring, in een veilige omgeving.
 • Uitgebreide feedback over uw presenteren.
 • Inzicht in de succesfactoren van presenteren.
 • Meer plezier in presenteren.
 • Een kist vol presentatievaardigheden.
 • Meer zelfvertrouwen.
 • Ervaring met improviseren.
 • Plezier en gevoel voor uw klank.
 • Ervaring met verschillende presentatietechnieken.

Startdata

Staan er geen data gepland of komen de geplande data je niet uit? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken via 0341-499744 of info@aabgroep.nl. Wil je liever op de wachtlijst komen zodat we je op de hoogte kunnen houden van nieuwe data? Schrijf je dan in via het inschrijfformulier zonder d

Inhoud Presenteren vanuit zelfvertrouwen

Dag 1: Rust & voorbereiding Werken aan rust in jezelf en in jouw presentatie. Het veilig en vertrouwd maken voor jezelf en voor je publiek. In de loop van de ochtend starten we met kleine presentaties vanuit eigen kwaliteit, met jouw stem, jouw lichaamstaal en jouw kennis en wijsheid. Je zelf goed horen, dan hoort de zaal je ook goed. Zonder PowerPoint, want als je het zonder kunt, dan kun je het ook mét. Ook leer je meteen hoe je een presentatie efficiënt en effectief voorbereidt. 

Dag 2: Beweging & samenwerken met je publiek Werken aan beweging in jouw presentatie, want uiteindelijk wil je jouw toehoorders ergens naar toe brengen. Samen op reis, samen in beweging komen.Praktische zaken als houding, lopen, rust, lichaamstaal, ademhaling, stemgebruik en presentatieopbouw worden uitgebreid geoefend. Je ontwikkelt vrijheid op een podium. En je leert effectieve ruimtelijke presentatietechnieken.

De middag richt zich op samenwerken met jouw publiek, want goed presenteren is samenwerken. We oefenen onder andere praktijksituaties als iemand voorstellen, een duo-presentatie en uiteraard alle vormen van interactie met de zaal.

Door de speelse oefeningen, afgewisseld met gesprekken hierover, ontwikkel je nieuwe inzichten over communicatie en leer je spelenderwijs presenteren vanuit zelfvertrouwen.Tijdens de training is er alle ruimte voor interactie, evaluaties en aan de hand hiervan maatwerk. Tussen de trainingsdagen krijg je circa twee uur huiswerk. Na afloop van de training ontvang je een certificaat van deelname.

Vergeet niet een jas mee te nemen naar de training.

Deelnemers Presenteren vanuit zelfvertrouwen

Aantal deelnemers: maximaal 10 personen. Coaching (on the job) per groep of individueel.

Tijdsduur Presenteren vanuit zelfvertrouwen

Cursusduur: 2 dagen 

Certificaat Presenteren vanuit zelfvertrouwen

Na deelname aan de cursus ontvangt de cursist digitaal een bewijs van deelname

Inschrijven Offerte Meer