Leefstijltraining met e-learning - AAB Training & Opleiding

Leefstijltraining met e-learning

Je bewust worden van een goede fysieke en mentale gezondheid

Leefstijltraining met E-learning!  

Volg nu de ideale lesmethode bij het behalen van je Code 95. Je doet thuis op je PC of onderweg op je tablet 4 uur thuisstudie, en de overige 3 uur volg je in een avondcursus. Je krijgt 10 dagen voor aanvang van je klassikale les de code in je mailbox.  Samen keurt het CCV dit goed voor 7 uur nascholing.

Op een gezonde manier leven is voor iedereen belangrijk. Een gezonde leefstijl zorgt voor fittere werknemers die beter in hun vel zitten, minder verzuim en minder gezondheidsrisico’s. Gezond leven start bij bewustwording en het maken van keuzes. Deze cursus is voor velen de aanleiding om een start te maken met een gezonde leefstijl. De praktische insteek van de cursus zet deelnemers in beweging om daadwerkelijk met hun gezondheid aan de slag te gaan. 

Doelgroep Leefstijltraining 

De leefstijltraining is bedoeld voor chauffeurs en medewerkers die willen werken aan een gezonde leefstijl. 

Doel 

De deelnemer zijn bewust van de gevolgen van hun leefstijl en weten welke stappen zij kunnen ondernemen om te werken aan hun gezondheid.

Startdata

Staan er geen data gepland of komen data en locatie je niet uit? Neem contact met ons op via info@aabgroep.nl of 0341-499744 zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. Of schrijf je in zonder datum, dan nemen we contact met je op zodra er nieuwe data worden gepland.

Inhoud cursus leefstijl

De cursus heeft als doel de cursist zich bewust te laten zijn van het belang van een goede fysieke en mentale gezondheid. Hierdoor kunnen noodsituaties worden beoordeeld en fysieke risico’s worden vermeden. Tijdens de opleiding komen o.a. de volgende onderwerpen aan bod:

Theorie leefstijltraining

  • Voeding- en maaltijdschijf
  • Gezonde voeding
  • Risico’s ongezonde voeding
  • Gezond bewegen
  • Alcohol en roken
  • Omgaan met stress en werkdruk
  • Drugs 
  • Slapen 

Tijdsduur leefstijlstraining

Je doet thuis op je PC of onderweg op je tablet 4 uur thuisstudie, en de overige 3 uur volg je in een avondcursus. Je krijgt 10 dagen voor aanvang van je klassikale les de code in je mailbox. 

Certificaat leefstijltraining

Na deelname aan de cursus ontvangt de cursist een persoonlijk certificaat.

CCV/Code95

Volg nu de ideale lesmethode bij het behalen van je Code 95. De training leefstijl E-learning is goedgekeurd door CCV voor 7 uur nascholing. 

Inschrijven Offerte Meer