Diagnose stellen bij pech - AAB Training & Opleiding

Diagnose stellen bij pech

Touringcarchauffeurs die zich willen voorbereiden op evt. technische calamiteiten

Wat te doen bij pech? Vaak gaat er onnodig tijd verloren door het niet adequaat optreden van de chauffeur. Daarom dienen alle chauffeurs een basiskennis te bezitten van de techniek die relevant is tijdens pechgevallen. Zelfredzaamheid kan vervolgschade voorkomen en hulpverlening wordt door het stellen van de juiste diagnose adequaat geïnformeerd. De cursus wordt volledig verzorgd volgens de officieel door stichting ‘Arbeidsomstandigheden en opleidingen Besloten Busvervoer’ STAOBB gecertificeerde methode.

Doel cursus diagnose stellen bij pech

Deelnemer leert in het geval van pech vervolgschades te voorkomen en de juiste diagnoses te stellen om hulpverlening adequaat te kunnen informeren.

Doelgroep cursus diagnose stellen bij pech

De cursus diagnose stellen bij pech is bedoeld voor Touringcarchauffeurs die zelfstandig touringcarvervoer verzorgen in binnen- en buitenland en zich willen voorbereiden op evt. technische calamiteiten.

Materialen

Tijdens de opleiding ontvangen de deelnemers een praktisch werkboek.

Startdata

Staan er geen data gepland of komen data en locatie je niet uit? Neem contact met ons op via info@aabgroep.nl of 0341-499744 zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. Of schrijf je in zonder datum, dan nemen we contact met je op zodra er nieuwe data worden gepland.

Inhoud cursus diagnose stellen bij pech

De opleiding omvat een theorie- en praktijkgedeelte waarin de volgende aspecten uitvoerig worden behandeld:

  • Uitgebreide behandeling techniek;
  • Diagnose stellen bij pech;
  • Uitvoering onderhoud;
  • Communicatie met klant, hulpverleningsdienst;
  • Procedures bij pech;
  • Storingen zoeken;
  • Sleepklaar maken, wiel verwisselen.

Deelnemers

Aantal deelnemers: maximaal 8 personen.

Tijdsduur

Cursusduur: 1 dag.

Certificaat cursus diagnose stellen bij pech

De training wordt afgesloten met het certificaat ‘Techniek, Diagnose stellen bij Pech’. Deze wordt uitgereikt wanneer de deelnemer twee dagdelen aanwezig is geweest en actief heeft deelgenomen aan de betreffende lesonderwerpen.

CCV / Code 95 cursus diagnose stellen bij pech

Deze cursus kan voor de betreffende cursisten worden aangemeld bij het CCV. De opleiding is gecertificeerd door CCV (code 95) en mag meegeteld worden voor chauffeurs in het kader van de richtlijnen ‘Vakbekwaamheid voor beroepschauffeurs’ (7 uur).

Inschrijven Offerte Meer