Communicatieve vaardigheden chauffeurs  - AAB Training & Opleiding

Communicatieve vaardigheden chauffeurs

Representativiteit en beroepshouding vrachtwagenchauffeurs

De beroepschauffeur communiceert dagelijks vele malen met klanten, collega’s en onbekenden. Veelal communiceren de chauffeurs onbewust op een manier die ze zichzelf in de loop van de jaren hebben aangeleerd. De chauffeur is het visitekaartje van de organisatie; het eerste contact van buitenstaanders met het bedrijf loopt vaak via de chauffeur. Deze training leert de chauffeur om onder verschillende omstandigheden op een professionele manier te communiceren

Doelgroep cursus communicatieve vaardigheden voor chauffeurs

De cursus communicatieve vaardigheden chauffeurs is bedoeld voor chauffeurs nationaal en internationaal.

Doel

Na afloop van de training is de deelnemer in staat om aan te geven wat het belang van een goede beroepshouding is en hoe hij/zij ervoor kan zorgen dat hij representatief blijft voor zijn functie tijdens de uitvoering van zijn werk.

Startdata

Staan er geen data gepland of komen data en locatie je niet uit? Neem contact met ons op via info@aabgroep.nl of 0341-499744 zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. Of schrijf je in zonder datum, dan nemen we contact met je op zodra er nieuwe data worden gepland.

Inhoud communicatietraining chauffeurs

De onderwerpen die tijdens deze training worden behandeld vormen de basis van professioneel communiceren. De praktijkgerichte training geeft zoveel mogelijk handvatten die direct tijdens de dagelijkse werkzaamheden toepasbaar zijn. De aangeboden theorie is hierbij ondersteunend.

De onderwerpen bestaan uit:

  • representativiteit en beroepshouding;
  • klantbenadering;
  • commercieel gedrag;
  • klachtafhandeling;
  • mondelinge en schriftelijke communicatie;
  • omgaan met stresssituaties.

Deelnemers 

Aantal deelnemers: maximaal 12 personen.

Tijdsduur communicatieve vaardigheden chauffeurs

Cursusduur: 1 dag.

Certificaat cursus communicatieve vaardigheden chauffeurs

Na deelname aan de cursus ontvangt de cursist een persoonlijk certificaat.

CCV / Code95 communicatieve vaardigheden chauffeurs

Deze cursus kan voor de betreffende cursisten worden aangemeld bij het CCV. De opleiding is gecertificeerd door CCV (code 95) en mag meegeteld worden voor chauffeurs in het kader van de richtlijnen ‘Vakbekwaamheid voor beroepschauffeurs’ (7 uur).

Inschrijven Offerte Meer